Теглича е сгъваем - като колчетата на палатка. Разглобява се на три секции, свързани помежду си с болтове. И си го държа в багажника, естествено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
История в картинки или защо да не си купуваме въже от 5лв
Collapse
X
-
//// написа:Теглича е сгъваем - като колчетата на палатка. Разглобява се на три секции, свързани помежду си с болтове. И си го държа в багажника, естествено.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
//// написа:Теглича е сгъваем - като колчетата на палатка. Разглобява се на три секции, свързани помежду си с болтове. И си го държа в багажника, естествено.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Намерих го случайно в едно долнопробно магазинче за автоаксесоари във Варна и както споменах - 40 лева. Теглича може да се изработи лесно - необходими са ъглошлайф, CO2 и дрелка (аз тогава много бързах да си прибера колата и нямах време да го правя, затова го купих директно). Принципно може да е дълъг по желание - няма проблеми. Нямам фотоапарат да го снимам, но ще помоля Феникс да го снима в неделя и да постне снимките. Наложи ми се да ме дърпат от Димитровград до Варна (350 км) с повреда в двигателя - демек без спирачки.
Коментар
-
Късането на въжета е от неправилно теглене, според мен.Имам и стоманено, и еластично въже. Твърдо съм ЗА еластичното.Имах нещастието миналата седмица да теглим с Опела Темпрата от Ракитница (м/у Чирпан и Стара Загора) до Ямбол по междуселските пътища през Раднево (заради трафика по главния път). Не че съм голям майстор, или пък брат ми (който управляваше Темпрата), но през целия път (над 120 км) никъде нито сме скъсали въже, нито сме имали някакъв друг проблем. На места пътя беше ужасен, минават се 3 жп прелеза с по 3-4 коловоза, плюс на 2-3 места се пресича новостроящата се магистрала в участъка около Стара Загора...Важното е да няма резки опъвания или настъпване на въжето от тегленото МПС...П.С. Еластичното въже е от 7 лв. (стоманеното също, но на него му нямам доверие - да не скъсаме ухото на някоя от колите).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар