Колеги моля секи да изкаже свойте мнения за тези двг,здрави ли са ходовата част,въвеж и сичко разход. И кой дгв ще ми препоръчате от 2-та. Иначе съм имах пунто 97 год и го продадох и ся иам бмв но несъм доволен от тия работи пък и нафтата е 2.25 хаха Блгагодаря на сички предварително.
електроизмервателна лаборатория : колко е 0.32 лееееее 0.32 колко е веее гофедоооо за никаф уй не стааш 0.32 колко е та питам е ....? Отговор на съу4еника от кри4им : Да . :D :D :D
моя ф и а т последно време мноу са нервирал , , ,, , вдига 110 на R / задна / за 2.7 секунди не6то му стаа , преди за 3 3.2 малко са 4ъде6е.... добрел и е това някой знае ли има ли не6то опасно като излизам от гаража на задна с пое4е 90 не карам 6от после кат му сложа 1ва и варти гуми до 12 на обяд и немога да тръгна на едно място седи това малко ме претиснява . в4ера така замалко да закъснея за раота
Разхода не ме интересува ,аз на почивка ще ходя, не да пестя.Ставаше дума за най-прекият път,с две малки деца съм и ще им се вземе тока."Петолъчката"със сигурност отпада.През Варна ще загубя толкова врме да изляза от града колкото да стигна до там.После Варна-Бургас е толкова натоварен.Вярно че беше преди три години но като ходих в Китен ,Айтоският проход беше в добро състояние.Навръщане минах през Провадия но се заобикаля много и настилката е същата.Поне видях "Чудние скали" :D
Това за тока не ми е ясно много какво искаш да кажеш, но скоро си купих такова нещо: http://www.aukro.bg/item1095843392-i...-slot-nov.html и става истински контакт като го сложиш в запалката, така че поне с тока да няма проблеми. :D
колега без да се обиждаш,ама какъв ток,какви 5000лв На какви хапчета си,ддай и на мен,че живота да ми се види по-инъче
Разхода не ме интересува ,аз на почивка ще ходя, не да пестя.Ставаше дума за най-прекият път,с две малки деца съм и ще им се вземе тока."Петолъчката"със сигурност отпада.През Варна ще загубя толкова врме да изляза от града колкото да стигна до там.После Варна-Бургас е толкова натоварен.Вярно че беше преди три години но като ходих в Китен ,Айтоският проход беше в добро състояние.Навръщане минах през Провадия но се заобикаля много и настилката е същата.Поне видях "Чудние скали" :D
Това за тока не ми е ясно много какво искаш да кажеш, но скоро си купих такова нещо: http://www.aukro.bg/item1095843392-i...-slot-nov.html и става истински контакт като го сложиш в запалката, така че поне с тока да няма проблеми. :D
колега без да се обиждаш,ама какъв ток,какви 5000лв На какви хапчета си,ддай и на мен,че живота да ми се види по-инъче
тези колеги от нашия форум ли са или е копнато от някъде
Ето и малко от неподозираните възможности на Пунто HGT:
GbGz написа:
Габрово-Пловдив 306 км 1 час и 30 мин,средна скорост 170 км - 29 литра бензин 95 Габрово-Пловдив 312 км 2 часа и 30 мин, с 80 90 на 4 пъти със 140 за изпреварване 15 литра и 700 грама 95 Първият път много и зех душата дето са вика имах чувстово че ще гръмне
Коментар