Ами то не е казано със затворени очи да се напише нещо и директно да се публикува. Напиши, пък виж какво си написал, пък го коригирай, доколкото можеш, че да се разбира горе-долу смисъла му...
Е, безкрайно прав си в това отношение. Спор нЕма. Ама все пак...
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
п.с. жалко, че не мога да докладвам модератор за спам
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Здравеите казвам се Иво не карам ФиатТук съм за да си търсq части за колата коqто е голф 2 83 година ако мога с нещо да съм ви полезен и вие на мен питайте надqвам се да срещана много нови приqтели и кеото търсq да го намирам , за жялост не съм фен на марката фиат просто има съвместими части от фиат за голф 2
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Здравеите казвам се Иво не карам ФиатТук съм за да си търсq части за колата коqто е голф 2 83 година ако мога с нещо да съм ви полезен и вие на мен питайте надqвам се да срещана много нови приqтели и кеото търсq да го намирам , за жялост не съм фен на марката фиат просто има съвместими части от фиат за голф 2
еми така е кво странно че има неща които да стават за мойта кола ?
PUMP -батерии,хендс фрии, зарqдни,+ за кола калуфи.За сqкакви модели телефони мойе ипакетна цена 4акам сериозни клиенти Wink за контакти:0878794109Тема ’’продавам сqкакви аксесуари за мобилни телефони’’
Любен Дилов в Сървайвър, по повод връзката между Бърканичков, и манекенката:"Футболист и манекенка, да, то си е закон това - футболист и манекенка, като баба Илийца и колът, като Кирил и Методий "
Коментар