Paparac написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
Orcinus
Откога станах и дясна ръка? Не приемам да ми се вметват позиции, които не притежавам. А и никого не поучавам, разбрал си ме погрешно.
Коментар
-
малеее аз си мислех нещо весело имало в тази тема.....а то завършва с война абе хора пийте по една бира и се веселете, какво всеки се хванал за гушата, няма да живеем 200 годиниСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Orcinus
Vladim написа:Може би аз недовиждам... едва ли! Щяха да ме изхвърлят от работа, ако бе така!
Коментар
-
rinsuind написа:Това пластмасовото не е ли за закрепване на жилото, да не виси.pa4i написа:Мисля че не е,обемисто е колкото чаша за текила,съмнява ме да не е за реголиране на съединителя или за смазване на жилото.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:rinsuind написа:Това пластмасовото не е ли за закрепване на жилото, да не виси.pa4i написа:Мисля че не е,обемисто е колкото чаша за текила,съмнява ме да не е за реголиране на съединителя или за смазване на жилото.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Явор Митев
подпис на колегата "pugsy".../ само да не се разсърди.../:"Купувам яйца от фазан.От Кюстендил съм работя с куриери.За контакти на скайп:niki_scalpelo или ЛС.Цената по договаряне."
Коментар
-
Авео написа:подпис на колегата "pugsy".../ само да не се разсърди.../:"Купувам яйца от фазан.От Кюстендил съм работя с куриери.За контакти на скайп:niki_scalpelo или ЛС.Цената по договаряне."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар