коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
Vladim написа:Pecho написа:coolboby написа:Здравейте! Да ви попитам.. някой правил ли е тест драйф на някои от моделите на Фиат...
Коментар
-
coolboby написа:Едва ли има нужда от такъв коментар...не говоря за учителите..говоря за израза "незаинтересИвани родители" .. Едва ли може да се съди за възпитанието на един човек за начина по който е написал дума на английски....Приемам коментара ти лично...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
sasco
Колеги поради голЯмия интерес и особеДно след случилото се последните дни с бензина, много хора се интересуват от газ и в повечето случаЙ от газовите инжекциЙ проЙзведени в Бг поради добро отношение цена /качество. Ще си позволя да публикуваН инструкциЙте и техническите ДАНИ на едни от най?разпространените марки БГ проЙзводство и някоЙ италЯнски фирми. А аз си позволявам да направя темата важна. zgabrovskiPS.Открийте 11-те грешки!(щом така сме тръгнали...)
Коментар
-
sasco написа:Колеги ( , ) поради голЯмия интерес и особеДно след случилото се последните дни с бензина, много хора се интересуват от газ и в повечето случаЙ от газовите инжекциЙ проЙзведени в Бг поради добро ( СЪ ) отношение цена /качество. Ще си позволя да публикуваН инструкциЙте и техническите ДАНИ на едни от най?разпространените марки БГ проЙзводство и някоЙ италЯнски фирми. А аз си позволявам да направя темата важна. zgabrovskiPS.Открийте 11-те грешки!(щом така сме тръгнали...)like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
toshe написа:То ясно стана ОФФ, ма само да кажа, че отговора на coolboy ми хареса. Владим - тъпо е да генерализираш - няма хляб там. Има много кадърни младежи, има и отрепки.Тук не сме литературен клуб и всеки прави грешки - очевидно...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
sasco написа:Колеги поради голЯмия интерес и особеДно след случилото се последните дни с бензина, много хора се интересуват от газ и в повечето случаЙ от газовите инжекциЙ проЙзведени в Бг поради добро отношение цена /качество. Ще си позволя да публикуваН инструкциЙте и техническите ДАНИ на едни от най?разпространените марки БГ проЙзводство и някоЙ италЯнски фирми. А аз си позволявам да направя темата важна. zgabrovskiPS.Открийте 11-те грешки!(щом така сме тръгнали...)Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
AnaboliyФиат фанатикРегистриран на: 17 Ное 2005Мнения: 580Местожителство: София 16 СтудентскиПуснато на: Нед Юни 10, 2007 9:19 pmAnaboliy написа:http://anaboliy.servehttp.com/fiat.nth Чакам коментари и ако обичате моля не прагиатствайте не че мога да ви забраня, но все пак, доста се постарахFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Orcinus
Vladim написа:Именно! Английските думи се перефрезират писменно на български така, както се изписват в оригинал! А именно-Drive/Драйв! Мисля, че родените през 1990г. трябва да знаят това по-добре от мен! Относно коментара ти по повод моята грешка-да! Сбъркал съм една буква, несъзнателно!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар