mehanoveca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
todorshalev написа:mehanoveca написа:купи си обикновен филтър сложи го в кутията и не се занимаваи с глупости сложих си чисто нов уж малко по хубав от баш ментетата карах 1 ден и го махнах колата не работи добре с него чак като мине 3000 оборота почва да върви малко повече ама преди това е мъртвец да не говорим колко прах пропускат
Коментар
-
"kluchar написа:Може да сложиш емулотр за сондата и реле за дюзата да е прекъсва."Помощ от приятел:"Да го преведа ,че така е неразбираемо.Може да сложиш емулатор за сондата и реле за дюзата да я прекъсва."Аз предлагам така да го правим. С превод. Не с лошо. Поне ще се и забавляваме. Душичка си ни е нашият kluchar. Колоритен по своему.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
kluchar написа:Махни алармата В тази част където прекъсва няква верига и ти излючава важен + и няма да имаш проблем Трябва да направиш /Извади корето около вонала и там трябва да ила реле /А в ключ има чип и с него ще си има ИММО Иди при някой колета да го сложи на машина да го провери преди това .Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Заглавие на тема - Вижте най-новото мнение Купувам ламбада контрол тартарини Tec 97За такава ламбада ли става дума ?http://youtu.be/0XEsAqi15nIТая е марка Каома, ама може и Тартарини да имаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Същият от преди две странициnikolce написа:Питане за ламбада контрол ламбада, ламбада, ламбада Нека го има и документирано, преди да го поправя.
Коментар
-
kibika написа:Продавам: Хиликоптер CartronicХиликоптерчето е ...
Коментар
-
willow75bg написа:Колеги припадна ми една Ланчия А112, 965 куб.см на изгодна цена, но и колата едоста пойзгнила.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
zlatko16 написа:здравейте имам фиат купе 2.0 16v от скоро имам следния проблем колата когато е стодена пали от 3-4 опит и понякога след като включа на скорост и подам газ колата започва да падка и предърпва ако не пусна газта огасва колата е работила на гас но газовото е свалено кабели и свешти са чисто новиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:zlatko16 написа:здравейте имам фиат купе 2.0 16v от скоро имам следния проблем колата когато е стодена пали от 3-4 опит и понякога след като включа на скорост и подам газ колата започва да падка и предърпва ако не пусна газта огасва колата е работила на гас но газовото е свалено кабели и свешти са чисто нови
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар