миакои да има палната версиа на мултиецускан или лоудер за неиа аз сам с кабел ккл ва ваг носам сас старата фиатецускан а тиа не хвашта 1.4 12в на браво благодариа предварително
"Колега, на моето Типо бяха сменявали стъклото като го бяха докарали"Винаги съм се чудел на хората пишешещи във форума защо така изкълчват българския език. И аз може да не съм 100% грамотен, но вместо СМЕНЯМ да пишеш СМЕНЯВАМ, нещо не ми се връзва от никъде.http://rechnik.info/сменямhttp://rec...явамВъв всички случаи смяням за мен е правилният глагол.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Във всички случаи смяням за мен е правилният глагол.
Шегичка, колега! "Сменявам" е характерна грешка за западните говори. Преди и аз го употребявах, но се ожених за източнобългарка и ми го изби от главата.
Шегичка, колега! "Сменявам" е характерна грешка за западните говори. Преди и аз го употребявах, но се ожених за източнобългарка и ми го изби от главата.
Перфектно, даже няма нужда да те местят
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Търся си десният подкалник, но търся само крайната част от него. Тази дето защитава да не се хвърга към фаровете. Тя е една малка част и май само тя се разглабяше от целият подкалник. Сещате се. Също така търся тубичката за чистачките. Да е в перфектно състояние без нищо строшен и да няма течове или някакви селски спойки на дупки по нея.
naskospii написа:
парво да попитам колко кв.кабели ми трават и понеже съм халхабер и нищо неразбирам доста имфо има в нета че чак грещна как и по какав начин се вързва става дума за следните неща които си купих и дали ще ми върщат работа задна линия се търси още но незнам тоя усилвател можели поне баса да захрани или предната линия и баса предна задна как да го комбинирам някакви савети ?? които знае колко храни реални които разбира да помага благодаря предварително и нека които наистина е наясно да пище
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар