Днес доиде и ред на термостата нали кахах на /замръзване/ някаде около 65-75 градуса и си купих нов...........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
sasco
-
Ето един "ТИТАН" на формалната логика:dilianevro написа:какви пари ще и търсиш имам е същата нещо се прецака казват че е помпата която е бош и като е направя смятам да е махам и аз иначе много добра динамика но фиат за жалостSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Превелият го правилно, схващайки смисъла печели бутилка "Финландия"!nasty написа:еми ако е добро що не аз съм на селения 20к и за едната година дет я имам колата ги минах към смених си го преди датата на която съм си я взел колата,та ако има хора дето им се налага да карат доста нон стоп всеки ден като служебни коли е оферта сега не ми се смята ама с тая цена 46 лв литъра ако минеш 50 хиляди значи ти трябват 4лт от обиновенното масло 4лт по 12 лв да е средно литъра = 48лв та ако ти побира колата 4 литра става 5 пъти по 4литра 20 литра х 12 лв = 240лв + филтри , а с това масло 4 литра по 46 = 184лв и 1 филтър което е далавера ама трябва да минаваш 50 хиляди :D Определено няма да си го взема туй скъпотоSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Имаме нов, горд последовател на ключаря! Автор: krasivmТема: "Ппоблем с оборотите на мареа тд100"Раздел: КонсулатцииПуснато на: Нед Май 06, 2007 7:45 pm"колеги когато я запалиш работи на 800 оборота слет няколко секунди сама ги вдига на1000 или 1100 и то при топъл двигател какво спорет вас става на моменти след като я настъпиш примерно на 2ра и исключиш от скорост няколко време работи на 2000об след това пак на 1100 а не беше така"Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Имаме нов, горд последовател на ключаря! Автор: krasivmТема: "Ппоблем с оборотите на мареа тд100"Раздел: КонсулатцииПуснато на: Нед Май 06, 2007 7:45 pm"колеги когато я запалиш работи на 800 оборота слет няколко секунди сама ги вдига на1000 или 1100 и то при топъл двигател какво спорет вас става на моменти след като я настъпиш примерно на 2ра и исключиш от скорост няколко време работи на 2000об след това пак на 1100 а не беше така"ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:Vladim написа:Имаме нов, горд последовател на ключаря! Автор: krasivmТема: "Ппоблем с оборотите на мареа тд100"Раздел: КонсулатцииПуснато на: Нед Май 06, 2007 7:45 pm"колеги когато я запалиш работи на 800 оборота слет няколко секунди сама ги вдига на1000 или 1100 и то при топъл двигател какво спорет вас става на моменти след като я настъпиш примерно на 2ра и исключиш от скорост няколко време работи на 2000об след това пак на 1100 а не беше така"Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Обичам предизвикателства....Nino написа:Превелият го правилно, схващайки смисъла печели бутилка "Финландия"!nasty написа:еми ако е добро що не аз съм на селения 20к и за едната година дет я имам колата ги минах към смених си го преди датата на която съм си я взел колата,та ако има хора дето им се налага да карат доста нон стоп всеки ден като служебни коли е оферта сега не ми се смята ама с тая цена 46 лв литъра ако минеш 50 хиляди значи ти трябват 4лт от обиновенното масло 4лт по 12 лв да е средно литъра = 48лв та ако ти побира колата 4 литра става 5 пъти по 4литра 20 литра х 12 лв = 240лв + филтри , а с това масло 4 литра по 46 = 184лв и 1 филтър което е далавера ама трябва да минаваш 50 хиляди :D Определено няма да си го взема туй скъпото
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар