Да де, ясно, иначе говорех, че идеята на колегата е вярна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
mariatodorova написа:Колеги,понеже още говорим за моментен разход,ще ви пратя снимка от лятото на магистралата с на баща ми колата АР 166 2.4жтд 20в. 2003г. фейслифт.Вижте скорост и разход.BO написа:Поне да беше картинката по-голяма, за да се вижда нещо.mariatodorova написа:Колега,свалия на десктопа и си я увеличи колкото искаш.Успех.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Пуснато на: Вто, 29 Яну 2013 13:27:58 "Тази сутрин паля фията и нещо по предния капак изгармя, след това пускам парното, но го няма никакво !!! Къде може да е проблема?"Просто не мога да се сдържа. Извинявам се на колегата. Нищо лично и не искам да се обижда, но... "Тази сутрин паля фиЯта и нещо по предния капак изгармя, Чудно, кво ли пък може да е това, някоя круша може би е паднала по капака? Ма карай, това не е важно, нали колата е запалила. "след това пускам парното, но го няма никакво !!! А, ето и какво става и след това... Няма го парното. Никакво го няма.Е това вече е... Смея си се сам, честно. Колегите в офиса ми се чудят.Та, нито дума за това, каква е колата, мотор, гориво. Никакви подробности, и за капак, следва въпроса:"Къде може да е проблема?"Къв проблем. Няма проблем.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
kluchar написа:Ако е от северните страни или е след 2003г по няма проблем някой нямат релета но пак се развалят има 1 сензор и 2 датчика и те се сменят Иначе 1ако колата не свети волана 2 сити бутона работи 3 като завиваш на дясно / най вече/ до край и е леко значи е добре Дизел или бензин еГледаш да не пуши и да пали веднагаtodorakiggg написа:Първо се разбира по това дали и свети волана на таблото. При мен в началото светише и имаше усилване не волана, но след около месец, като светни и се сещаш за гаската и после вече не гаснеше изобщо и така ...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
yaneff82 написа:НЕ ОТГОВАРЯН НА НЕГРАМОТНО НАПИСАНИ СЪОБЩЕНИЯ ИЛИ ТАКИВА НА ЛАТИНИЦА"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колегата разказва за оригиналното си СД, монтирано в жабката:...като кача някоя мадама в колата и започне да сменя дисковете всичките се чудеха какво оживява в жабката...нещо като трансформърс под таблото...бррррр зззззз цък щрак крррррр бррррррр сът пук ссссс жжжжжж кръз трак ...много досадно...а и това че не чете мр3 е много досадно.... :DСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
alboqnskiq1 написа:... КАК става тази манипулация? Малко съм индианец :Du_bo написа:Хау червени братко на Винету.Бледоликия брат иска да каже, че бушона се намира отзад на радиото.alboqnskiq1 написа:Благодаря и на Борисов също и ако си този , за който те мисля ти желая още един мандат и да довършиш автомагистрала "Хемус"
Коментар
-
KPSS написа:Колата е: фиат браво 1.9 ТД 90 коня софт мотора 97’годинаrobs написа:TD Soft 75 к.с. ли имаш предвид?KPSS написа:Колега 90 к.с. ако има значение въобще.Tornado написа:Не знам защо твърдиш ,че браво 1,9 ТД Soft е 90 к.с. ,но както и да е.KPSS написа:Сега проверих да 55 KW и е 75 к.с. извинявай за грешката просто върви като за 90 :P
Коментар
-
kluchar написа:Едва ли да хване нещо на диагностика като има проблем с буксите или акумулатора Виж масата на мотора бушоните при двигателя да не си е милFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар