Е това е едно изказване в типичния стил на Димитър Пенев, но не е той:В: Откъде минава кабелът на антената на Пунто МК2?О: Щом нямаш антена няма значение от къде е на другите коли Касетофона около жабката от долната страна после в дясно на горе по колонката и на тавана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
kukovvv написа:pi4_s_bravo написа:Аз като гледам ако става въпрос за малкия маркуч ,то той е за картерната вентилация и не е крайно фатален ,в смисъл не е хубаво да смуче външен (не филтриран) въздух от цепнатината.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
1ck0 Местожителство: Горна Оряховица 2000 Fiat Bravo Пуснато на: Сря Яну 04, 2012 3:12 pmколеги помогнете тая пласмаса кадето покрива радятора не мога да я слаля там кадето сам отбелязал сас сините стелки от началото на трабите от входа на двигателя кам купетоТова е без коментар...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:1ck0 Местожителство: Горна Оряховица 2000 Fiat Bravo Пуснато на: Сря Яну 04, 2012 3:12 pmколеги помогнете тая пласмаса кадето покрива радятора не мога да я слаля там кадето сам отбелязал сас сините стелки от началото на трабите от входа на двигателя кам купетоТова е без коментар...Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
u_bo
st3333 написа:кажете ако знаете за Фиат Улисе 2.1ТД уреда за масло стои между 1и2 деление като се запали колата отива до края по4ти и после пада пак на изходно положение
Коментар
-
nedialk00
Аз се чудя, какво толкова ви изумяват тези малоумни мнения, с извинение, та едно 80-85% от тези, които пишат са пълни идиоти - кой завършил механо, кой строителен, кой изобщо и основно няма - нормално да пишат така, а имайки впредвид, че форума е основно съставен от нискобюджетните коли(тези хора друго не могат да си позволят, впредвид квалификацията, и умственият им багаж), съвсем нормално е този висок процент от 80-85% по мое мнение, да са такива "умници". Разбира се, има и доста интелигентни и знаещи хора, който попадат в останалите проценти(пс : не се засягайте, и да мислите че определям хората спрямо това какво карат, но просто в конкретния случай е неизбежно, в пряка зависимост е и също така неозначава, че карайки фиат брава за 2-3 хил. лева, неможеш да си купиш кола за 30 бона примерно, но пак казвам това могат да направят, хората които попадат в другите 15-20 процента от форума)
Коментар
-
nedialk00
съгласен съм колега, а както виждаш съм го отбелязал в мнението си а това за мутрите и друг път сме го говорили, само че в друга тема
Коментар
-
senatora написа:Mazda 121 1.3 V16 - 1000 лв.-ПРОДАДЕНАFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
nedialk00
shadybg написа:АААААААААААААААААААААААа направо ужас, в нито един от цилиндрите нямам компресия. Много сам загубен трябваше първо това да проверя.Мисля утре да махна ремъка на ангренажа (ремъка го бях проверил, здрав е) и да проверя как с какво усилие се въртят зъбните колелета на валове.Колега miro_biasa благодаря за съвета за предпазителите, проверил сам ги както и всички кабели.Мисля си, че може би имам счупен вал или в най-добрия случай връзката между вала в зъбното колело да се е счупила.Благодаря на всички колеги за тяхната помощ в тази тема.Утре ще драсна какво е състоянието на валовете.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар