ilkoD написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
Irka_fihi написа:ilkoD написа:grisha1 написа:Здравейте по принцип не пиша по форома а чета но тази тема ми допада и за това ще дам и мои снимки на путака си аз не влизам в катигория коли за страната защото не живея в бьлгария но все пак сам бьлгарин дано ви хареса.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
u_bo
-
Бих искал да ви цитирам някои реплики в буквалният смисъл както са казани от моя колежка от фирмата ни.... - "Излезе ми из отзад" - "По тениска съм,защото имам температура" - "Каза ми Hello и разбрах че е германец" - " Боже,боже да им се чудиш на ума" - " Много ме засрами като ми направи комплимент" :DУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
@V.Vencislavov еееее щом ще поставяме и бисери на колежки аз мога да напиша книга, ето любимите ми:- Девойката се подвизава като Overseas Trade Executive (колко яко звучи :D ) та ме пита за цена за транспорт на единца товар от Белгия, аз съответно проверявам и й казвам, че цената на въпросната единица от Бенелюкс е Х лева, тя съответно пише оплакване до шефа, че на нея й трябвала цена от Белгия, а аз съм й давал цена на Бенелюкс ....- Същата девойка внася телевизорчета за автомобил и аз съответно трябва да знам отношението на страните на екрана, за да мога коректно да й пресметна мито, питам и очаквам 3 отговора - 16:9, 4:3, незная. Получих последния, след това прецених, че съм й задал прекалено трудна задача и я питам да ми каже резолюцията на нещастното телевизорче и тя категорично ми отговаря 1200х200 пиксела ...Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар
-
Коментар относно обява на пунто ГТ :Ivaka_baby написа:Преди това да не е била такси ? И ми се струва малко скъпи4ка.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
u_bo
Двигател 1,8 16vlionauto написа:Двигателя е на 85000км от фиат купе имам и скоростите.
Коментар
-
Източник Slackpack.net:Всички знаем (или повечето от нас) какво са емотиконките като тези по-долу: означава усмивка а това е иконката на тъгатаПонякога изглеждат и така:Е в такъв случай какво ще кажете за ГЪЗИКОНКИТЕЕто започва се_!_) - обикновен задник(__!__) - дебел задник(!) - тесен задник(_*_) свинктер{_!_} - швейцарски задник(_o_) Отворен задник(_O_) Много отворен задник(_x_) целуни ме отзад(_X_) остави ми задника на мира(_zzz_) уморен задник(_E=mc2_) умен задник(_$_) парите му извират от задника(_?_) тъп задникI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар