гоздея на вечерта,печели жълтата фанелка на седмица,един приятел,снощи вика поено време,,ток има да та убии,бензин да са удавиш,не пали ,, работя вика в ЛУК ЯЛ/лук ойл/.
Колата е производство юни 1996г. сменени коняумативи ,4 нови зимни гуми МИШЕЛИН АЛПИН .4 врати,2 Аир бега,хидравлика...за повече информация 0889 09 73 85
Здравейте колеги имам проблем с клаксона и тромба(от 1 месец)шюера шеюерта сширнах запоследно и после се прибрах днес през деня си карах фиата -браво 1.6 96г и кога да ползвам клаксона нъцки не работи преди малко провери токовете стига ток и до клаксона и до тромбата пък и двете да изгорят заедно не ми се вярва , също така ми се наложо да товарям таблото и след като го затворих светна аер бег от какво може да е (чистени са грешки но това си свети)
имаше един призив - ’моля колегите злоупотребили с алкохол да не пускат теми, а да си лягат "
И на мен понякога ми ги сервира такива неща клавиатурата. Уж съм на стандартен фонетик, но в бързината понякога като обърне на фонетик "виста" и става точно същото. Някой "гений" в майкрософт е решил да размести малко буквите на виста-фонетик-кирилицата..."Вчера вечерта свирнах за последно" е написал колегата, но клавиатурата го е подвела. Друг е въпросът защо не го е видял
... но в бързината понякога като обърне на фонетик "виста" и става точно същото. Някой "гений" в майкрософт е решил да размести малко буквите на виста-фонетик-кирилицата.....
Тва вчера го четох и ми звучи като "Спокойно, ножът е дървен." И другото ми любимо, по отношение на шлосерската и дърводелската пилА: метална (желязна) пила, и дървена пила.
колеги първо ваште коли са много по леки за вас трябва астра турбаче и бие целия форум
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар