vin_d написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
добре style34 обящавам,ма и аз да кажа нещо в моя защита,гледам ви стуле34 имате мнения 600 аз 6-ес пяти по-малко,за ена година на компа в сайтове за запознанства/убиване на времето/ мобиле бг.,и замунда само това можах да се науча ма обещавам благодарение на фиат форум България се надявам да науча повече.
Коментар
-
само пълним темата,ЗАСЛУЖАВАМ си го явно усмиването,ма нема ли още някой мил колега да ме напрай 100кл.,и да сваршваме с мен,че ще стана мн.известен тук,ако не сам вече,да не забрава за ко пиша тез редове,има ли,имало ли е някой да сте го нареждали толкоз много или аз сам неспасяем. Аве стига сме се заяждали съграждани,и ас сам намирал пробуски в мн.хора тук. Поклон ви
Коментар
-
vin_d написа:само пълним темата,ЗАСЛУЖАВАМ си го явно усмиването,ма нема ли още някой мил колега да ме напрай 100кл.,и да сваршваме с мен,че ще стана мн.известен тук,ако не сам вече,да не забрава за ко пиша тез редове,има ли,имало ли е някой да сте го нареждали толкоз много или аз сам неспасяем. Аве стига сме се заяждали съграждани,и ас сам намирал пробуски в мн.хора тук. Поклон виFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
vin_d написа:Само запълваме темата,ЗАСЛУЖАВАМ си го явно осмиването!Няма ли още някой мил колега да ме направи на нищо и да свършваме с мен,че иначе ще стана много известен тук,ако вече не съм. Да не забрава защо пиша тези редове-имало ли е някой ,когото да сте нареждали толкова много или аз съм неспасяем?! Хайде стига сме се заяждали колеги-и аз сам намирал пропуски в много хора тук. Поклон Вам!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар