клаташе ми се едната свещ , извадих я открих че резбата е развалена ,опитах се да сложа нова нестана ,върнах пак старата с развалвната резба ,изкочи обаче веднъж удари капака сега пак я сложих но може пак да изкочи п.п. туй нящо е от общи технически въпроси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
u_bo
итан75 ПРОСТО ЦЕПИ МРАКА !!!но и тва си го биваbahricin написа:.....нали знаете жена и кола втора ръка не са за предпочитане....
Коментар
-
u_bo
nikola nikolov написа:.... написа:... цвят сив....
Коментар
-
u_bo
itan75 написа:..... Виж наистина ме караш да си търкам тука клавиатурата вместо да си направя една чикия или да натаковам жената,...
Коментар
-
Lane Staley написа:ele написа:Все пак много се съмнявам някой да има повече опит в карането в зимни условия от мен.
Коментар
-
u_bo
-
u_bo
zloben9000 написа:КОЛЕГИ колата се дърпа много добре на газ .. разхода градско е 12 литра.но карам с 10в40 маслоще сложа 5в30 и разхода ще падне с 1 литър .за сега няма да я пипам ... уредбата :D
Коментар
-
u_bo
Bella написа:snake написа:написа:Не разбирам нещо: Защо вече 7 страници стана темата, в която се иронизира или откровено обижда колежката Bella, а модераторите не се намесват ?
Коментар
-
u_bo написа:zloben9000 написа:КОЛЕГИ колата се дърпа много добре на газ .. разхода градско е 12 литра.но карам с 10в40 маслоще сложа 5в30 и разхода ще падне с 1 литър .за сега няма да я пипам ... уредбата :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар