Продава се десен фар. Въпрос: Абе сори за тъпия въпрос ама десен гледано от вътре или отвън срещу колата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
axhhxhxhxahhaxhxahxa това за голфа сериозно ме разцепи и между другото е вярно :D смисъл че има 1 пред нас постоянно спира с голфа(3) и надува музиката постоянно 1 и съща песен (bass mania) и отворил джамовете и ръката отвънка и най големия ...... супер бълхарници са тея с тея голфове пълни трошляци......Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
от един женски форум...темата - Каква кола карате, за тези които шофират? отговор №.... - Опел Астра-син металик.За мен дизела си е дизел.СпиРаш на кръстовище на 3-та и потегляш пак на 3-та Това му харесвам ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА Е КАТО ПАДАЩА ЗВЕЗДА,ТИ Я ВИЖДАШ-ТЯ ТЕБЕ НЕ! отговор №... - Хюндай Матрикс. Моя си е . И на бебока де. И е нова, за мен най-добрата кола е новата. Мъжът ми има една по-нова за работа, една по-стара за лов и да си вози кучетат, и една съвсем дърта да си я води по сервизи и да има за какво да се ядосва отговор №.... - Преди два дни ми я надраха,а от тази сутрин вече е смачкана(един се опита да влезе при мен).Ей такава кола карах.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
maiska
Пациенти в аптеката:- Ъъ, дайте ми един Индезит, от 10 ако може.- Дай, едно от ония, дето като го хвърлиш във вода вика
Коментар
-
От ЛАДА форума :D "между другото, бензиновата хранителна система е конструктивна недомислица за иначе нелошите газови двигатели""Лада Самара 1500s vs VW Golf 2 1.6 карб EZ мотор.Oчаквам вашите мнения по темата и моля без ’’сектанстски изказвания’’ /куотаVS - това по дяволите какво значи за вас - "Бега мноу."ми ако голфо има спортен ауспух и педали- ще бега повече. Голфа ще ИЗЯДЕ самарата.Но ако самарата е със спортен волан и с тунинг от илиенци stage1 (i.e.тасове) - Самарата ще СМАЧКА голфа.""SCRAPHEAP написа:sviripin написа:ето за кво била тая капачка бе. а аз си мислех че е за наливане на масло и наливам ли наливам докато не прелее. Голяма грешка! Капачката не е за наливане на масло. Ако искаш да наливаш, трябва да я махнеш!" :D :D :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е такова нЕма!!!В раздел общи въпроси, в темата "Правила за писане в раздела", единствено мнение по темата винаги е било правилата. Обаче ето какво прави един колега, с първия си пост във форума:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=243228#243228julian77 написа:Здражеите иам един жапрос ? карам фиат цоупе но имам един проблем не ми работи задната 4иста4ка как мога да останожq какжо и е като под кромилото кадето са ми бу6оните нqмам капак и незнам кои за какжо е ,като натисна лоста да трагне праска сзмо жода ,а са6то и предните нqмат пауза .молq жсеки които мойе да ми помогнеilkor написа:В тази секция помествайте всички технически въпроси на които желаете да получите отговор или успешни решения на проблеми или съвети по общи въпроси.Взаимопомощтта във форума е особено важна затова не збравяйте да публикуване и резултатите които практически сте постигнали по диксутирания проблем.С цел пригледност на събраната информация ако обсъжданата темата има нещо общо със следните категории, то моля публикувайте я именно в нея.А те са: Общи технически въпросиГазови и метанови уредбиБензинови двигателиДизелови двигателиСпирачна системаАвтоелектроникаКлючове, ключалки, брави, централно, имобилайзериСервизи / МагазиниТунингИзбягвайте пускането на тема от горните категории в общата секция Консултации - общи технически въпроси заради по голямата и посещаемост. Когато всички спазваме горното правило всички секции ще бъдат еднакво добре посетени а събраната информация ще бъде добре класифицирана.Абсолютно е недопустимо пускането на тема с едно и също съдържание в повече от една секция.Темите които не спазват настоящите изисквания ще бъдат местени или премахвани по осмотрение на модераторският екип.Има правило за новите потребители, които не спазват правилата, да решават задача по висша математика. Та, щи кажем като решиш тая задача: Код:Да се определи първият и вторият диференциал: z=(x+y^3)/(y+x^2)
Коментар
-
Явор Митев
Цитат от друг форум:...абе от Бургас насам колата се държеше добре, само дето през цялото време ми смърдеше ужасно, карах на отворени стъкла и умрех от студ. Чак на Пловдив забелязах че съм пуснал парното да духа в краката ми...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар