Какво пише в автобусите на градския транспорт в различните градове?Берлин: "Говоренето с шофьора строго забранено!"Лондон: "Ако обичате, не разговаряйте с шофьора."Тел Авив: "Нямате никаква сметка да говорите с шофьора."Рим: "Забранено е да се отговаря на шофьора!"Далас: "Забранено е да се стреля по шофьора!"Истанбул: "Забранено е да се задява шофьорът!" :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БИСЕРИ ОТ ФОРУМА
Collapse
Важна тема
X
X
-
Има история в казармата , аз само съм я чувал , кадето командир казва на наборен войник : " За наказание , БЕГОМ ОТ МЕН ДО ДРУГОТО ДЪРВО!".... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
нееееееееее, mme не си прав... трябва да се прочете цялата тема ето я....http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=22393Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
zarcov написа:chris написа:Zarcov, ама дръпката каква ще бъде - на старт ли, макс. скорост ли, София - Пловдив ли..chris написа:Ми аз съм си нормален човек!!! Що не можеш да разбереш какъв съм, не знам!
Коментар
-
zarcov написа:Еми какво да ви кажа, само се прави на газар и въобще не го слуша главата. Решава да ми спори за нещо което не разбира (айде такива хора има много) после иска да се ДЪРПАМЕ София- Пловдив е обяснете ми какаъв човек е това?!?zarcov написа:Еми мисля че България- Италия е една хубава дистанция да се дръпнемBravo 1.6 16v
Коментар
-
...семеринга ми беше станал,като бабешки клитор....Сирене,риба и путка - колкото и да ги миеш, все си миришат... Защо краката на жените са студени? Защото са на сянка под сливатаЕла да ми го измериш,ще те чакам отвън.../става въпрос за зареждането на акумулатора/[img][/img]Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Nino написа:Ето да се осведомите за най-новите тенденции в дизеловите машини,за които италианските инженери не са чували.Става дума за революцията при дизелите Comtop Pail или написано на кирилица "Цомтоп Пайл"... е може и за помпа-дюза! http://www.automarket.bg/articles/11012002.htmОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Внимание!!! Има опасен вирус наоколо. Нарича се РАБОТА. Ако получите РАБОТА от колегите си, шефа или някой друг по електронната поща или по какъвто и да е друг начин, НЕ Я ДОКОСВАЙТЕ! Този вирус ще заличи напълно личния ви живот. Ако влезнете в съприкосновение с РАБОТА облечете си якето, вземете няколко добри приятели и отидете право в най-близкия пъб. Поръчайте противоотрова, известна като БИРА (аз мисля че според сезона, може и червено вино да свърши работа...). Повтаряйте поемането на противоотровата, докато РАБОТА бъде напълно елиминирана от вашата система. Препредайте това съобщение незабавно на поне 5 приятели. Трябва да осъзнаете, че ако нямате 5 приятели, това означава, че вече сте инфектирани и че РАБОТА вече контролира вашия живот. Помнете, този вирус е смъртоносен!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Внимание!!! Има опасен вирус наоколо. Нарича се РАБОТА. Ако получите РАБОТА от колегите си, шефа или някой друг по електронната поща или по какъвто и да е друг начин, НЕ Я ДОКОСВАЙТЕ! Този вирус ще заличи напълно личния ви живот. Ако влезнете в съприкосновение с РАБОТА облечете си якето, вземете няколко добри приятели и отидете право в най-близкия пъб. Поръчайте противоотрова, известна като БИРА (аз мисля че според сезона, може и червено вино да свърши работа...). Повтаряйте поемането на противоотровата, докато РАБОТА бъде напълно елиминирана от вашата система. Препредайте това съобщение незабавно на поне 5 приятели. Трябва да осъзнаете, че ако нямате 5 приятели, това означава, че вече сте инфектирани и че РАБОТА вече контролира вашия живот. Помнете, този вирус е смъртоносен!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Отварям 2 теми и в двете едни цифри, едни чудеса...Така, когато си сменях носачите забелязах проблем в кормилната рейка, има луфт, та сега се чудя какво да я правя, ако си взема нова ми идва към 400 стотакаПо тези теми е дискутирано. Самата добавка струва пари. Примерно ако е 10 лв. и стига за 40 л. значи ти оскъпява с 0.40 лв на литър. За каква иканомия говорим тогава?!?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Цитат :Здражеи колега ! Имах подобен проблем с Мареа1.9тд парво запо4на да пали с 2 леки претрисаниq,но като запали си дарйи нормално оборотите,а преди тожа си пале6е нормално от 1 пат... една сутрин еджам запалих от 5-6 пати подгрqжане и жартене на -5градуса... След тожа пак си палехе с леко претрисане от 1 пат... Смених сже6тите и проблема се опражи,не бqха изгорели но много нагорели. Един колега каза ,4е моге и да не са изгорели но да не работqт равномерно и пак да ти дават проблеми... Успех!!! Най вероятно колегата е сменил WinXP c Vista , защото на Vista фонетиката е с променени места на някои букви по клавиатурата, обаче това си е направо закодирано послание :D :D :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар