ХАхааха тия са ми любимите, затуй оня ден един дето продава Голф 3 1,4-60кс за скромната сума от 4600 лева, вика "Аз повече тройка няма да си купя"...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мразя съвети като "Махни го това и си купи един Голф&qu
Collapse
X
-
Пък иначе той като тръгне да си оправя голфа ще каже "ми кола е, не може да не се поддържа" или "то само това, само онова и смених, иначе е много здрава". А ние ако трябва да поправим нещо "мани ги тия италиански боклуци". Май боклуците са тия дето дават повече пари за по-скапани и съвсем НЕбезпроблемни коли.Щом така мисли, да си купува немско, но да не плюе.Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
-
Joro написа:Това е натрапено мнение според мен. Изобщо не знам как може да се предпочита голф 2 пред типо или темпра - на какво отгоре? на возията или на размерите? Ми той вози малко по добре от лагерна количка а вътре шкода фаворит е направена по добре.
Коментар
-
Мога да ви разказвам толкова истории за разни подобни разговори че първо ще ми се счупят пръстите от писане после на вас няма да ви е интересно но определено след обилните продажби на Типо на пазара на автомобили втора рака са видя коя е по-добрата кола .От личните ми впечатления даже и най-бедно уборудваното типо е в пъти повече от голфа ,симпатична функционална практична удобна кола в повечето случаи с фул екстри .Евтина за потдръжка много здрава и надежна (поне в моя случай)А относно колите на познати и приятели нищо необичайно за един автомобил независимо дали е ролсройс или трабант :машина която не се потдържа се троши .И освен за типо мога да кажа същото за всички италянски автомобили от личните си впечатления(е сега нямам в предвид ферари мазерати и т.н.)такаче всеки един голфо маняк или марзелив майстор може да ходи да се поразходи преди да ми хули която и да е била италянска марка. Нищо не казвам срещу другите марки но мразя когато на страниците на някой "авто" вестник видя как рои агитация от рода "читателю копи си голф/пасат това са колите!Croma CHT
Croma 1.9 multijet
Коментар
-
Това VW GOLF според мен е диагноза(за шофьорите става въпрос - като поведение на пътя)!Нищо лично момчета( и момичета :D ) но моля дръще се по-нормално на пътя, не сме излезли по улиците за да се мачкаме!Тук в София имам чувството че има някаква негласно обявена война!......стига лирика! Иначе съм карал две коли от въпросната марка и мога спокойно да кажа че ги правех точно колкото и фиата, но фиата е доста по-конфортен и с много екстри и частите са на добри цени, така че не съжалявам за моментния си избор.Fiat Tipo 1,6 i.e. SX 835C1.000
Коментар
-
mariobg
-
Joro написа:Това е натрапено мнение според мен. Изобщо не знам как може да се предпочита голф 2 пред типо или темпра - на какво отгоре? на возията или на размерите? Ми той вози малко по добре от лагерна количка а вътре шкода фаворит е направена по добре.Карам Фиат Темпра 1.4 1995г.Всички екстри...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар