Не съм спортист и обичам екскурзиите. Станахме четирима. Старата кола отесня. Новата трябваше да е по голяма удобна и на метан. И багажника да е удобен за тъщата. Естествения избор е Фиат Мултипла бипауър. Другия проблем беше дали да е в добро техническо състояние и ако излезе нещо за правене в сервиза да му превъртят някой болт-както на бравата, или в движение и доста ремонти пред блока и да знам кое как е правено. Вече съм щастлив собствиник. Предстоят ремонти за да стегна почти всичко по Мултиплата. Двигателя е добре, и няма ръжди. Всичко останал трябва да се пипне. Но първо частите трябва да се вземат, после ремонта. Сега вечния въпрос нови или втора употреба да бъдат и кои са по надеждни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо Мултипла
Collapse
X
-
Решил съм кое какво да взема, но да кажемамортисьори, носачи, биелетки втора ръка. Ако носачите са оригинални бих ги възстановил. Има ли някъде стенд за изпитване на амортисьори и дали може да се оцени колко живот имат. То е ясно че никой не го прави това, ама защо не.FIAT BRAVA 1.4 12v. на тъщата.
FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 1999
Коментар
-
Амортисьорите се сменят когато са повредени и рециклирането им са глупости. Обаче стоманата и изработката на носачи и биелетки за първоначално вграждане са с по добро качество от повечето части по магазините и рециклирането им е оправдано. Или тези разсъждения са градски легендиFIAT BRAVA 1.4 12v. на тъщата.
Коментар
-
Immortal написа:badbad написа:амортисьори, носачи, биелетки втора ръка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
На мен нищо не ми звучи добре Колега ако искаш ми звънни утре след 10;00 . Може да се видим и да питаш каквото искаш относно грозното пате Мога да ти помогна с части и цени за тях.о899158 777 / о87873о612 КалинMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
:D денят наближава.Части за подмяна-4 амортисьора, предни и задни накладки, спирачни маркучи 4 работят още ама са нацепени, предни спирачни дискове,жила ръчна спирачка, носачи предни, ос заден носач, биелетки, тампон стабилизираща щанга, лагер или семеринг към скоростна кутия 2 бр.-от към ляво и дясно каре. Масла, ремъци с ролките. При нов съединител педала къде отлепва? Моя отлепва долу ниско. 2 скорост за 10 километра от както карам колата не включва. Дано да е от липса на масло. Има ли някакви особености при настройване на жилата на скоростния лост? Колата е разбира се Мултипла бипауър-1.6 16v 1999г.Още малко и ще ми трябва гараж и съветник с фотоапарат-надявам се до 2-5 дена :D Защото времето се развали.FIAT BRAVA 1.4 12v. на тъщата.
Коментар
-
badbad написа::D денят наближава.Части за подмяна-4 амортисьора, предни и задни накладки, спирачни маркучи 4 работят още ама са нацепени, предни спирачни дискове,жила ръчна спирачка, носачи предни, ос заден носач, биелетки, тампон стабилизираща щанга, лагер или семеринг към скоростна кутия 2 бр.-от към ляво и дясно каре. Масла, ремъци с ролките. При нов съединител педала къде отлепва? Моя отлепва долу ниско. 2 скорост за 10 километра от както карам колата не включва. Дано да е от липса на масло. Има ли някакви особености при настройване на жилата на скоростния лост? Колата е разбира се Мултипла бипауър-1.6 16v 1999г.Още малко и ще ми трябва гараж и съветник с фотоапарат-надявам се до 2-5 дена :D Защото времето се развали.
Коментар
-
badbad написа:sportakus написа:Човече, да не са ти я подарили тая колаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Сагата никога не приключва, винаги ще се намери нещо за смяна Не конкретно за модела, а като цяло по колите.И на моята за 2 години доволно неща й смених>http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=2993"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар