Това, че си направил някакъв си псевдотунинг на псевдоспортната си кола за масова употреба и си си сложил лепенки по колата не те прави Шумахер. Това се отнася не само за собствениците на GOLF I,II, III, че и IV.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за голфаджийте...
Collapse
X
-
Аз май малко късно видях тази тема, ОБАЧЕЕЕЕ, просто немога да се въздържа.Някой по-горе каза, че не било верно т`ва за голфаджиите. Да, ама е. И според мен си има обяснение защо 95%(поне) от каращите Голф са пълни малоумници. Евтина (относително) кола, здрава( пак относително), много разпространена (за съжаление не е никак относително). Е, това ако не е идеалният избор на току-що взелия книжка 18 годишен ПИЧ, който си мисли, че като го сърби между краката, значи му се е***?!Че тя и може да вдигне цели 150 км/час (още по-относително) :D Исках да е по-кратко, ама както казах по-горе, НЕМОГА да се сдържа по отношение на голфовете. Просто немога и т`ва е. Най-щастливият ми момент по отношение на голфовете беше и най-нещастният ми. Най-щастливият, защото на един светофар в Младост (в София) два голфа двойки (от тия с ремусите и всичко останало) не бяха се разбрали чие е предимството. НА СВЕТОФАРА, повтарям. Резултата - два ударени голфа. ПРИ ТОВА - О, ЧУДО - ЕДИН В ДРУГ За щастие гъзарите бяха ОК.Ако се чудите какво ме направи нещастен в този светъл за моята душа момент - това е факта, че си забравил фотоапарата. На това му викам лекичка шега на съдбата.....И накая - някой ако открие автомобила БМВ 3 от София или ако познава собственика му - да му стисне ръката от мен за надписа на задното му стъкло. А надписа гласеше:GOLF. PLAY IT. DON`T DRIVE IT! Това е най-кратката и същевременно най-точната сентенция, която съм виждал или чувал.......
Коментар
-
хм ... странноаз карах голф 3 гти .. сега карам браво хгт ... не съм сигурен че изказвания от типа - тия простаци голфаджиите са отвратителни - е присъщо за човек който поне малко е надраснал една определена възраст.мен преди време ме блъсна пиян шофьор на пежо на 18 години. трябва сега да кажа - тия тапаци с пежата са еГати ".............."?фоклсваген голф е най-продаваната кола в света - не напразно ... и тук ние в този форум не сме капацитетите които ще го опровергаят. колата се е наложила не с шофьорите си. тук в бг голф 2 серия е доста продаваем автомобил защото е евтин за поддръжка и като за класа си понавървява с достатъчно здравина на двигател и окачване. интериора е доста спартански но дори в 5-та серия от фолксваген са подходили по същия начин. явно има защо. и истината е че ги карат само лумпени на по 18-20 години които или им е първа кола или са се качили от по-кофти автомобил.колегите от форума на фолксваген ако си направите труда ще видите че по доста колегиален начин подхождат към останалите марки автомобили и наистина става дразнещо надъхани типове по различни форуми да пишат простотии за коли след като са се сабрали в кварталната кръчма с ВЕЛИКИ разбирачи са обсъждали тоя и оня голф.може ли човек с рено 5 - раздрънкано и опърпано от всякъде да обсъжда голф 3 гти 16в и да казва - тоя боклук !!? - еми той само дебитометъра на тая кола стува колкото НЕГОВОТО рено !!?може ли хора с опел астра да говорят за ръжда по други автомобили !!?харесвам много марки ... бравото като модел си го харесвам от отдавна ... и за фиат съм слушал какви боклуци били и как само тъпаци си ги купували !!?и са требе да кажа че заради тоя и оня няма да си взема фиат !? едни здуханяци бяха тръгнали да сравняват по ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН - БРАВО с АСТРА - еми смешно е !!? Италия ще си остане страната на най-добър дизайн за коли - те просто имат афинитет към това. и тука българчета типични разни шлибковци няма да променят този факт. само пъпчиви тиинове могат да им вярват и от там тръгват и легендите.KILAR:: Show me some Madness ::
Коментар
-
склонен съм да се съглася с колегата snaker - не е много добре да се съди за хората по това каква кола карат, по това как се вписват във движението и как се отнася към другите участници. за това мисля че е по-добре да осмиваме хората които държат като галфони на пътя, а не теси които карат различни от нашите коли."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Аз съм голям фен на колите от Ботуша, но съм напълно съгласен със колегата във всички негови изказвания.Истината е ,че вече като видя кола, карана от някой пъпчив гном с книжка на няколко дена, НЕЗАВИСИМО с каква кола е , вече си имам едно наум и гледам да не съм в обсега му /100МЕТРА :D На днешно време такива почитатели на филми от типа Бързи и яростни могат да ти докарат големи въртели/ не че и аз не харесвам филма , но не го пренасям на улицатаПауър из нотинг уитаут гума
Cinq 16v , Delta 1 2.0
Коментар
-
поредната история с отвръщение и възмущение относно манталитета на БГ driver..през уикенда бяхме на пикник,който едва не се превърна в кошмар,благодарение на "разумното" каране на притежател на wv,който имаше явно насрещното за крайна дясна линия съобразена скорост,бързи рефлекси и най-вече късмет ни избавиха от едно наистина ужасно "приключение",незнам защо но повечето от подобни ситуации(не зачитане на предимство,засечки на пътя,каране в насрещното и тн.)е замесен драйвер на "прочутата" марка немски возила.Нищо лично против тях нямам,но защо трябва да игнорират всички правила за движение по пътищата и с това да застрашават живот на много хораAlfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар