В последствие набарахме...Музея на секса. Намира се на 100 метра от централна гара и на 200 метра от площад Дам.На оживен булевард. Скулптурите, част от които съм снимал се охраняваха, като папата. Да не би някой да счупи някой атрибут.В интерес на истината имаше невероятно издялани ташаци. Сериозно. Първата ми мисъл беше, колко може да е закъсал този каменоделец, че да започне да сътворява подобни детайли с такава точност и прецизност...Видях ново творение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Круизът...
Collapse
X
-
По шлюзовете на ниската земя. Докато излезем в Северно море драпахме около 6-7 часа по тях в изчакване на ниво.Останалата Холандия е нещо различно от Амстердам. По шлюзовете и около тях кипи работа - заводи, комини, фабрики, складове, шлепове.Личи си, че икономиката им е здрава.а ние се бавехме някъде по шлюзовете на ниската земя. Никой за никъде не бързаше де.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Цяло денонощие пътувахме до карайната/начална дестинация.A17DTС/S
Коментар
-
И пристигнахме в Хамбург.Наистина за това време на кораба се бяхме наситили и някак си ми се искаше вече да сменим ежедневието си.Изпращаха ни в шпалир по коридорите на Магнифика. Щерка ми се сприятели с аниматорки от кораба и беше изпратена с целувки.A17DTС/S
Коментар
-
Вчера съм стоял и отварял през 5 минути в чакане да качиш нова снимка С жената разглеждахме и така и на нас ни се преиска да с еразходим. Особено жената така се развълнува от снимките в Саутхямптън, понеже е живяла там една година. Всичко е мн хубаво и красиво, освен Амстердам - прекалено просташко и циничко изглежда.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
В чакане да поемем към изхода на "Магнифика" и да се слеем сред хората на милионния Хамбург.На първата снимка: С част от ръчния багаж ( останалият го получаваме на пристанището ) щерка ми седи унила в т.н. "Тигров бар".На втората снимка е с нас на въздух докато ние си пием кафето в очакване да дойде нашия ред...Тя най-трудно се раздели с ежедневието накораба. Почти не и остана време да спи покрай толкова многото занимавки, които имаше за децата на всяка възраст. Тъгуваше ясно, но пък за много кратко.Хамбург я/ни вдъхнови.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар