Седяхме, като местните на зелената морава и хранехме лебедите в близкото езеро. Беше ни забавно, отморяващо и разпускащо. Заредихме се с много енергия. Не ни пречеше да бъдем, като равни с местните. Играехме по свирката им и те ни приемаха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Круизът...
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Не знам, какъв език говореха тези хора, но с жестове и чат пат английски се разбирахме. Звучаха ми странно, а ние очаквахме френски говор. И аз не знам защо. Всички ни гледаха дружелюбно, а собственикът на заведението имаше на рамото си игуана, която той изведнъж реши да бъде преместена на рамото на щерка ми. Премести я, а емоцията от тази среща и ведрата обстановка си останаха в нашите спомени.A17DTС/S
Коментар
-
Преди да се върнем на кораба влязохме в морския им музей състоящ се от един стар кораб и една...стара руска подводница. Мисля, че последната беше на въоръжение у нас. Допускам, че може да е продадена там. Съмненията ми се засилиха, когато влязох вътре и чух гласът на Валя Балканска. Белгийците явно свързват този глас със соца, Русия и България, като част от тогавашния строй. Не исках да мисля и да задълбавам повече, но ме доядя, че преди 10-на години същите такива подводници се нарязаха за скраб във ВМБ Варна, а белгийците печелят от тях с цена от 12 Е на човек за посещение в нея...Да не казвам, че съмненията ми са, че точно това е една от общо 3-те ни бивши подводници. Съвпаденията са много, защото точно по това време белгийците ни харизаха една стара тяхна фрегата, която и в момента е на въоръжение във ВМБ Атия под егидата на НАТО..............A17DTС/S
Коментар
-
Случихме жега в Амстердам, центърът им от централната гара до площад Дам беше строителна площадка. Прах, жега и мирис примесен между застояла вода от канал и канабис. Цигания - араби, тъмнокожи, жълти, пембени....Всякаква сган. Дрогирана и не до там. Шум от звънци на колела, клаксони и форсиране на мотопеди и скутерчета. Разминават те на един повей място. Пешеходците вървят в колона по един, а велосипедистите са на всейде. Дори и колелата им бяха паркирани и на без това малките тротоари за пешаци. Объркахме се, изнервихме се. Искахме да избягаме от тази сган и кривнахме в първата малка уличка.A17DTС/S
Коментар
-
Свихме пак по друг тротоар, но се оказа, че в Амстердам всички пътища водеха до едно място. Сещайте се. Дойде ми в повече. Не исках да показвам на дъщеря си тази страна от живота, но пък нямаше и как да я скрия. Перверзна работа. Магазините им пълни само със секс атрибути и подобни заигравки.A17DTС/S
Коментар
-
Който е ходил в Амстердам знае, къде се изхождат мъжете. В средата на улицата, в местенце, като лабиринт, в който влизаш и на един камък пускаш физиологичната си течност на воля...Тя пък би трябвало да отиде в някой от най-близко намиращите се канали.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар