Аниматори в надпревара, кой колко бири може да изпие.Ние гледахме от кафето с...много бира под ръка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Круизът...
Collapse
X
-
Kay_ написа:Ах, тиии Благородно ти завиждам и пожелавам още много такива изживяванияОт Елба излязохме към полунощ. В открито море ни полуля малко, но на това животно не се усещаше много качката.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И малко снимки от пристанищата/градовете, които посетихме.Льо Хавър ( Льо Ав’р)Страхотен град във Френска Нормандия. Веселяшки и купонджийски град. Чист и просторен. Този град е бил сринат през втората световна до основи, но е бил построен наново.A17DTС/S
Коментар
-
И отново към кораба на пристанището в Саутхяптмън. (Точно тук съжалявам, че ми се е изгубила снимката, в която съм снимал огромно количество автомобили с марката Хонда, които се товареха за нейде. Може би английския им завод да е нейде тук.)На втората снимка уводния тунел чрез който ни изпращат и посрещат на кораба. В дъното - вежлива панамка. Зад нея ни чакат хора с ръкавиции детектори за щателна проверка. Нужно е. Кораб е. Открито море е.A17DTС/S
Коментар
-
Брюж.Град - приказка. Брюж е наречен Северната Венеция....Според мен е по-красив. Губи в романтичното си усещане, но ни връща в светът на приказките.На сутринта в 9 часа бяхме в Зеебрюж. Ползвахме шатъла до градчето и по-точно до гарата им Зее Дорп.A17DTС/S
Коментар
-
След мъките покрай автомата за билети услужлив белгиец ни информира, че билети може да си купим и от кондуктора. Така и направихме. Пристигнахме в Брюж за 17 минути. Имах чувството, че в този делник белгийци нямаше по улицата. Все едно бомба беше паднала.A17DTС/S
Коментар
-
Белгийците ме впечатлиха с умението да не пречат в изборът ти и да бъдат в същото време много търпеливи. Ядохме истински марципан, купихме бонбони от всякакъв вид на килограм.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар