В момента продавам една конфигурация за кола Блаупункт и съм пуснал обява във форума! Петък един от членовете на този форум Sven изявява желание да купи това което продавам но проблема е че тои живее в София а аз в Пловдив! Аз му казвам че ще му пусна пратката с куриерска агенция при което той се съгласява! В Петък след обед аз си правя труда да опаковам всичко и го карам на другия краи на града за да му го пусна по куририте. Пускам пратката ЗА МОЯ СМЕТКА! Дотук добре!На същата вечер получавам СМС в който въпросния куповач се отказва от покупката при което аз се чувствам като гръмнат и незнам какво да правя...На другия ден се чухме каза че щял да покрие разходите по траспорта но не смятам че това е най големия проблем проблема е че ПОРУЧВА НЕЩО ЗА КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ПЛАТИ! Това е факта който ме изнервя и също така факта че трябва да се занимавам 3-4дена с глупости за да си върна пратката и да се набутам с около 20лв, и защо? Защото някой не приема насериозно това което прави а именно вапросния купувач!ОТНОВО ВИ КАЗВАМ БЕСЕН СЪМ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възмутен съм от некоректен купувач във Форума!
Collapse
X
-
spoty написа:Ок и аз имам вина ама в случая съм потърпевш! Не ти го пожелавам...
Коментар
-
покупка по интернет
това е интернет не знаеш кой стои отсреща случват се и такива работи но е имало и добри сделки аз лично съм /посредничил/ носил едно DVD от София за Варна купено само за 50 лв за колега от форума дори и аз го бях платил естествено го пробвах и от начало не ми хареса но после всичко беше наред .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар