Хахаха е не е истина е тва е сега пишман гурбетчия напъвам се да го разбера ама акъла ми го не побира тва му не е да се търкаля по селата из родопите с тоя бус.http://www.silnabulgaria.com/bg-%D1%...6%D0%B8%D0%B8/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бг Фиат Дукато Шашна Словенската Пътна Полиция
Collapse
X
-
То на шега на майтап, но и аз да си питам по този повод Ще пътувам до Хърватска Май месец. Гумите са ми еднакъв размер, но са 2х2. Две еднакви отпред и две еднакви отзад. И четирите са еднакъв размер. Въпросът е дали нарушавам някой закон на Хърватска или Сърбия така ? Очевидно в Словения е нарушение да караш с гуми от различна марка ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
Слав написа:То на шега на майтап, но и аз да си питам по този повод Ще пътувам до Хърватска Май месец. Гумите са ми еднакъв размер, но са 2х2. Две еднакви отпред и две еднакви отзад. И четирите са еднакъв размер. Въпросът е дали нарушавам някой закон на Хърватска или Сърбия така ? Очевидно в Словения е нарушение да караш с гуми от различна марка ?Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
muns61 написа:Aма Ахмед от там е купил курника!Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар