Здравейте колеги, в началото на септември тази година един колега с Фиат Купе не спря на стоп и ме блъсна. Резултата ще го видите от снимките, не изглежда кой знае колко зле, но мизериите в същност не бяха малко.Отидох до един голям магазин за авто части и цената за Врата, броня,фар, мигач и под-калник беше малко над 400 лева дори бронията беше чисто черна.. Чудих се какво да правя и понеже съм в този форум от около 2 години реших да питам тук, направих си тема писах какво ми трябва и за отрицателно време всичко беше на лице и ми излезе 170 лева със доставката, остана само един носач но това ще го правя другата седмица. Та ето ги снимките.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонта на темпра след малка катастрофа
Collapse
X
-
Похвално че си си я оправил и то доста кадърно, а не просто да я разпродадеш за части! Радвай се че не е мръднала роговете защото са си слабички при странични удари. Явно при теб доста от силата е понесена от носача посредством гумата.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
qnkov написа:Аз щях да я продам на части и с тия пари от гражданската + сбрани мой да си купя нещо по-ново и удобно. Но похвално, да. Но за мен е набутвация с 1000 лева.
Коментар
-
qnkov написа:Аз щях да я продам на части и с тия пари от гражданската + сбрани мой да си купя нещо по-ново и удобно. Но похвално, да. Но за мен е набутвация с 1000 лева.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Здравейте колеги.
В отговор на колегата, минала е една година и дори и за секунда не съм съжалил за всички дадени пари. Тази Темпра е закупена през 2010 година. Преди това е била на една жена от Италия. До сега съм дал около 2000 само за закупуване на нови части и ремонти, които са били наложителни. И пак не съжалявам, защото никога не ме е оставила никъде, пък и не мога да си представя да я нямам. Двигателя е 1.6 пълна инжекция, 90 конски сили. Произведена е Юни 1996. От собствен опит мога да кажа, че по новите Фиати са ми създавали много повече проблеми. Поздрави.П.С. Весела коледа!https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...49366403_o.jpg[/img][/url]Tempra 1.6 liberty
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар