Колеги ходих до италия за няколко дни и да ви кажа честно не видях кои знае какви коли.Общо взето карат предимно малки коли през делниците като пунтота и смартчета, но през почивните дни вече си изкарват по големите коли предимно италиански.Ео малко снимчици нищо особенно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво си карат в италия
Collapse
X
-
Много приятни снимчици. Уцелил си черешките. Аз обаче съм чувал че италианците са големи парлапани като шофьори (става дума за южна Италия). Имам колега който работи в Неапол и ми е казвал че щофирането там е кошмар всеки кара както му дойде и колите са одраскани и с криви ламарини. И е напълно нормално да се подпират и да търкат колите една в друга в отвратителните задръствание, нещо което аз не съм забелязал дори и в претоварената ни столица. Може би твоите романтични снимки са от северна Италия А че карат и нови коли в това няма две мнения.VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
да бях в северна италия
kc_3011 написа:Много приятни снимчици. Уцелил си черешките. Аз обаче съм чувал че италианците са големи парлапани като шофьори (става дума за южна Италия). Имам колега който работи в Неапол и ми е казвал че щофирането там е кошмар всеки кара както му дойде и колите са одраскани и с криви ламарини. И е напълно нормално да се подпират и да търкат колите една в друга в отвратителните задръствание, нещо което аз не съм забелязал дори и в претоварената ни столица. Може би твоите романтични снимки са от северна Италия А че карат и нови коли в това няма две мнения.
Коментар
-
Един приятел ходи на скоро в Милано и ми каза, че било пълно с чинкуечентота и сейчентота ... Освен това 3 вида смартове (обикновения, смарт спорт и нещо като смарт комби )... Иначе ГТ-то е много много яко ... и това с белите стопове нз какво е, но съм го виждал в Бургас и направо ме изуми ... освен това и ланчиа Ипсилон много ме кефи ... абе като цяло явно имат хубави колици
Коментар
-
kiler_4o написа:Един приятел ходи на скоро в Милано и ми каза, че било пълно с чинкуечентота и сейчентота ... Освен това 3 вида смартове (обикновения, смарт спорт и нещо като смарт комби )... Иначе ГТ-то е много много яко ... и това с белите стопове нз какво е, но съм го виждал в Бургас и направо ме изуми ... освен това и ланчиа Ипсилон много ме кефи ... абе като цяло явно имат хубави колициex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар