Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФИАТ СЕКТА ЛИ Е ХАХАХ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФИАТ СЕКТА ЛИ Е ХАХАХ

красота
    Прикачени файлове

Малиии това твоето пунто ли е?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

моите съболезнования ако тва е твоята кола
      mail: v.i.petkov@mail.bg
      0888 445 776

Коментар

мдааа моето тунинговано

Коментар

глупава работа

Коментар

Ейййй човек като има каско ,колко спокойно приема несгодите на "художниците".
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Той и неграмотен, този художник ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Краси,че има каско има ама повярвай въобще не го приех спокойно.Така ще е няма начин.

Коментар

И кво пише??Бати тъпото, на мен така ми бяха пуснали ключ на старото браво цялата лява страна и капака, само защото бях спря на някого на "мястото".Има огромния късмет, че все още не го знам кой е.

Коментар

И аз имам две-три деруги, но доста по-малки. Както казва колегата преди мен, добре, че все още не съм разбрал кой ги е направил.
                    Fiat Bravo 11'97
                    1.4 12V A/C

Коментар

Има някакви следи ... дано застрахователите имат ресурси за издирване на такива гнусляци!!! Жалко човече ,съжелявам ... въпреки каското е гадост!!!
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ужас кофти тръпка на никой него пожелавам в тая криза да вземеш да правиш боядисвашш.. тцт добре,че има каско иначе солено щеше да ти излезе
                        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

То само ядовете са достатъчни-гадна работа!Да го хванеш,че да му счупиш ръчичките!
                          PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                          Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

На колегата в офиса в най големия сняг му окепазиха 156цата така -яки деруги по всички панели + всички гуми надупчени с нож...А той каско нямаше...Кофти колега, аз бих получил поне микроинфаркт...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
                              И кво пише??Бати тъпото, на мен така ми бяха пуснали ключ на старото браво цялата лява страна и капака, само защото бях спря на някого на "мястото".Има огромния късмет, че все още не го знам кой е.
                              И на един мой съсед му се случи същото но неговото беше от следа от метална лопата за сняг от фара до стопа. Гадно е ама още по гадно е да търсиш и да чакаш най търпеливо Джиповете да освободят ниските места за паркиране, да ринеш сняг и да чупиш лед 30мин. и като го направиш и оставиш лопатата някой тарикат, който определено е видял че мястото е прясно разринато и почистено, и точно пред него има кола с работещ двигател да се намести. Както се казва като ще правиш "Пе****ски работи трябва да се намажеш г**а с вазелин че не се знае на какъв и с какъв ще попаднеш"
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                              X