Колеги предлагам една темичка за тази коварна зима и на кой му е пострадала колата от ледената епоха независимо от ваша вина или просто нещастие като за начало започвам с моята как си карах по нашите разбити пътища в коловоз напът за Пазарджик и в една доста дълбока дупка се случи ето това сега карам без задна броня и докато не мине ледената епоха нямям намерение да я слагам направих я остана само да я боядисам но за сега няма да я слагам не ми се прави 2 ри път [img][/img]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последици по колите от коварната зима
Collapse
X
-
Карането по снежните улици си е като по междуселски път. Голямо изпитание за окачването.Друго което се сещам - натрупаният сняг по калниците. По принцип е мек понеже обикновено си е луга. Обаче това нещо като замръзне през нощта вече е проблем. Сутринта ако се опитам да завия замръзналата луга около калниците намалява свободното пространство за завиване на предните колела, гумите търкат и запъват в замразеното и усилието го поемат кормилните накрайници, хидравликата и носачите.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
nedialk00
на мен ми пострада засега кората която покрива бензиновия филтър, и по-точно " пласмасовото ъгълче" което е в края на прага, счупи се до половината, и сега търся ново, че ме дразни така :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар