ето тази
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познай каква е колата
Collapse
X
-
това купе със сигурност е 408 ,на 412 дръжките са във вратите а не като тези с бутона за палеца, габаритите на задната греда при 412 липсват а тук ги има,и на последно място от това което се вижда на снимката волана пак е на 408 за разлика от този на 412 вече е облицован, по-малък/доста по-модерен/ от на снимката.А, и не на последно място аватарат ти също е от 408 наи-вероятно от същата кола,щото 412 вече е с пластмасовата решетка.ами това е.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
marea-ta написа:това купе със сигурност е 408 ,на 412 дръжките са във вратите а не като тези с бутона за палеца, габаритите на задната греда при 412 липсват а тук ги има,и на последно място от това което се вижда на снимката волана пак е на 408 за разлика от този на 412 вече е облицован, по-малък/доста по-модерен/ от на снимката.А, и не на последно място аватарат ти също е от 408 наи-вероятно от същата кола,щото 412 вече е с пластмасовата решетка.ами това е.
Коментар
-
marea-ta написа:това купе със сигурност е 408 ,на 412 дръжките са във вратите а не като тези с бутона за палеца, габаритите на задната греда при 412 липсват а тук ги има,и на последно място от това което се вижда на снимката волана пак е на 408 за разлика от този на 412 вече е облицован, по-малък/доста по-модерен/ от на снимката.А, и не на последно място аватарат ти също е от 408 наи-вероятно от същата кола,щото 412 вече е с пластмасовата решетка.ами това е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар