Благодаря за разяснението ... скаран съм с Италианският Обаче колицата е ТД не ми се е налагало да видя колко клапана има ама се съмнявам да са толкова .
Sedici Valvole - наистина означава 16v на италиански НО има 2 модела фиат типо които излизат доста по "напомпани" от другите . 1991 се появява първот Tipo 2.0i.e 16V "Sedicivalvole" с мощност 145 к.с. другият "напомпан модел е Tipo 2.0. 16v. Granturismo - 136 к.с. разликата във външния вид е че над номера отзад на черната лайсна е написано едно от двете или "Sedicivalvole" или "Granturismo" аз лично съм карал Granturismo със заводски тунинг от Abarth и трябва да ви кажа че до ден днешен аз по бърза кола от това не съм карал .... после разбрах че чипа и работел на 70 % от мощността и имало какво още да се желае с една дума ... Това са Самолети а че Sedicivalvole е много рядак модел така е! аз на живо в пловдив съм виждал 1 или 2 такива ама може и само надписа да е на Sedicivalvole. Ама те се познават отдалече и двете са доста по ниски от другите модели и си излизат с прагове и задни спойлери от завода.
всеки ден виждам едно типо 1.9тд с джанти,прагове,стопове,лайсни на броните,решетката на Sedici,черните колони м/у прозорците,абе направо sedici.май някой тд-та излизат с оптика на седичи,защото съм виждал няколко такива тд.
Eто тук Може да се види какво прави едно такова гранттурисмо.
ми сигурно аз не вдявам ама не разбрах какво прави толкова.в смисъл няква ръчка ли е тая гонка ... гонка ли е тва ?аз имах чувството че клипа беше - кой по-добре върви до 4000 оборота ...
Eто тук Може да се види какво прави едно такова гранттурисмо.
ми сигурно аз не вдявам ама не разбрах какво прави толкова.в смисъл няква ръчка ли е тая гонка ... гонка ли е тва ?аз имах чувството че клипа беше - кой по-добре върви до 4000 оборота ...
То няма как да разбереш защото не е снимано в моита кола която на оборотомера пишеше 7200 ако не си разбрал едното е дизел 1.9GTD другото бензин 1.6 90 к/с (моита).
Коментар