Много ти благодаря! Като се видим ще почерпя!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да си видим фиатките
Collapse
Важна тема
X
X
-
veni224 написа:Здравейте, от днес съм собственик на FIAT COUPE. Тръгнахме семейна кола да търсим. Имахме изисквания. Да е немска, да не е комби, да не е спортна и да е сива. Да ама не, както казваше едно време Петко Бочаров. От днес сме собственици на ето този автомобил. Дано да съм добре дошъл. http://img810.imageshack.us/gal.php?g=43274557.png 1.8/16V 131 к.с. Да ви кажа честно малко ме е страх, за пръв път ще карам италианска кола. Като в небрано лозе съм. Макар да имам над един милион километра зад гърба си като шофьор. Просто колата ни грабна. Забравихме и за немско и за сив металик....... Нямам идея колко гори, кои са слабите агрегати. Просто я харесахме от пръв поглед. Виждал съм стотици такива автомобили, но този просто ме върза за шията. Днес я прехвърлих вече, като със страх четох десетки форуми за FIAT COUPE два дена след като я капарирах.
Коментар
-
Само да сме живи и здрави. Обещавам да не бягам от сбирки, но все пак е и до финансови разчети. Благодаря за пожеланията. pc.. аз такъв салон не съм виждал и на доста "по-маркови" автомобили. Което автоматически ме превръща в роб на тапицерия и боя. На снимките не се вижда, но всъщност боята е "кралско бордо", мени цвета от оранжево до безкрайно, тъмно червено. Ще иска много грижи, ще си правя май собствена автомивка. Между другото мисля да му направя един подарък, не, че се хваля, но сайта, от който пазарувам е доста интересен за автоманиаци на прилични цени. Проблема е, че се чака за прилична доставка към месец. http://www.lightinthebox.com/7-inch-...3-_p98085.html С това мисля да поглезя мене си и автомобилчето. Сайта мисля, че не е необходимо вече да го пиша. Иска разглеждане. Дано съм бил полезенНе спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
Тунинга е правен в Италия от първия собственик. В самото студио "PININFARINA". Премахнати са всички емблеми, задни отражатели, 16V от колоната на вратите... Премахната е дори задната ключалка на капака на багажника! Напълно изчистена линия. Нямам идея чие хрумване са страничните огледала, но определено всеки дизайнер би завидил на това. Електрическо задвиждане с LED мигачи-вградени. Кожения салон е уникален сам по себе си като цветово решение. Като купувах автомобила предишмия собственик твърдеше, че автомобила е с махагонови украски. Онемях! Това не е махагон, а твърде по-скъпо, пионерско, дизайнерско решение, което тепърва /от няколко години се влага в екстериорни приумици като украса в пребоядисването на доста скъпи автомобили/ навлиза на пазара. Май продавача не знаеше какво продава. Което е един голям + за купувача/мен/. Вчера си позволих да покажа зъбките на звяра, доста е приятно да реве REMUS при 6000 оборота. Не знам как ще се разбираме със съкровището..... Тя не иска кола, която "ръмжи". А това не ръмжи, а реве с пълно гърло. Имах вчера среща и с КАТ-патрул. Просто искаха да разгледат автомобила......... NO COMMENT!!!!! Май ще спирам ксеноните през деня. Спирам да флудя темата. Просто имам доста впечатления с този автомобил за 2 дена и 50 изминати километри с него и исках да ги споделя. :DНе спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар