Like a movie star
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да си видим фиатките
Collapse
Важна тема
X
X
-
nadili
-
Здравейте, от днес съм собственик на FIAT COUPE. Тръгнахме семейна кола да търсим. Имахме изисквания. Да е немска, да не е комби, да не е спортна и да е сива. Да ама не, както казваше едно време Петко Бочаров. От днес сме собственици на ето този автомобил. Дано да съм добре дошъл. http://img810.imageshack.us/gal.php?g=43274557.png 1.8/16V 131 к.с. Да ви кажа честно малко ме е страх, за пръв път ще карам италианска кола. Като в небрано лозе съм. Макар да имам над един милион километра зад гърба си като шофьор. Просто колата ни грабна. Забравихме и за немско и за сив металик....... Нямам идея колко гори, кои са слабите агрегати. Просто я харесахме от пръв поглед. Виждал съм стотици такива автомобили, но този просто ме върза за шията. Днес я прехвърлих вече, като със страх четох десетки форуми за FIAT COUPE два дена след като я капарирах.Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
По колицата освен стандартните глезотии има пълна ауспухна уредба Remus, 4 броя ксенонови фара, "спортен" въздушен филтър, набраздени спирачни дискове. Също така огледалата са изцяло нови, с LED мигачи монтирани в тях. Дано да съм хаирлия с нея.Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
kaci написа:Гледам си се справил с качването на снимките! Аз на твое място бих направил нови!Пожелавам ти много хубави моменти с един от най-хубавите модели на Фиат!Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
kaci написа:veni224 написа:Не разбрах какво им е на тези снимки, че да правя нови?Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар