Уж обещах на жената че ще гледам само да е здрава колата и няма да обръщам внимание на външния вид , пък то какво се получи ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да си видим фиатките
Collapse
Важна тема
X
X
-
Джантите от Алфа седят много добре!Само ако можеш смени капачките.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
//// написа:Бравата е страхотна, но ми направи кофти впечатление антикрилото отзад. Блъска ми на Мазда 323 ф-ка. Иначе сладураната е много кокетна!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
//// написа:Бравата е страхотна, но ми направи кофти впечатление антикрилото отзад. Блъска ми на Мазда 323 ф-ка. Иначе сладураната е много кокетна!Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:На мен не ми харесаха фаровете отпред ама не ми се занимава да махам ламаринките.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
ruNNer написа://// написа:Бравата е страхотна, но ми направи кофти впечатление антикрилото отзад. Блъска ми на Мазда 323 ф-ка. Иначе сладураната е много кокетна!Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар