здравеите на всички и аз се присъединих към вас купих си Пунто и съм мн доволен от колицата 1.4 пълна инжекция направо е страхотна със лек спортен тунинг но все още нз как да приложа снимките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да си видим фиатките
Collapse
Важна тема
X
X
-
oblacheto написа:здравеите на всички и аз се присъединих към вас купих си Пунто и съм мн доволен от колицата 1.4 пълна инжекция направо е страхотна със лек спортен тунинг но все още нз как да приложа снимките||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
ами как да ти кажа тая кола и мен ме учудва тя е между GT и Turbo аз много останах учуден като я купих защото не бях попадал на такава кола 1.4 пълна инжекциика и е 75 коня оня ден се дърпах с 1 passat 90 коня и го надиграх и продалжава да ме учудва тая кола след производство е седяла 4 години по мостри в италия и просто още немога да я докажа навсякаде пише различни параметри
Коментар
-
oblacheto написа:ами как да ти кажа тая кола и мен ме учудва тя е между GT и Turbo аз много останах учуден като я купих защото не бях попадал на такава кола 1.4 пълна инжекциика и е 75 коня оня ден се дърпах с 1 passat 90 коня и го надиграх и продалжава да ме учудва тая кола след производство е седяла 4 години по мостри в италия и просто още немога да я докажа навсякаде пише различни параметриex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
oblacheto написа:ами как да ти кажа тая кола и мен ме учудва тя е между GT и Turbo аз много останах учуден като я купих защото не бях попадал на такава кола 1.4 пълна инжекциика и е 75 коня оня ден се дърпах с 1 passat 90 коня и го надиграх и продалжава да ме учудва тая кола след производство е седяла 4 години по мостри в италия и просто още немога да я докажа навсякаде пише различни параметриVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
oblacheto написа:по вина ми пише 1.372 и на всякаде ми я водят така ......ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
oblacheto написа:Abarth. ако е с махната турбина по добре ли е че още не съм в час с тея фиати и ако е турбо за доста добри пари съм я зел значи ... ? поясни малко плсex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар