лепенките Camel и червения калъф на волана са леко отватителни :D ама важното е ти да си харесваш колицата. иначе джантите са
+тия пластмаси отстрани на предната броня,"спортните стелки",тапицерията Ако ги нямаше тия неща фичето щеше да е супер
Лепенката КАМЕЛ е защото се беше олющила боята малко, а нямаше други лепенки освен тези и още по зле и от КАМЕЛА на магазина, стелките са много убобни, само се тупат мият се с един парцал и са като нови, ако бяха пкатнени на всяко миене на колата трябваше да се перат, имам и обкновенни ама с тях не е "Шукар" тапицерията мисля да я сменявам да сложа някоя скъпа и хубава . Другото е 4 чисто нови гуми за дъжд пре лятото. А тези неща които са на бронята стоят хубаво, аз бях сложил и на капака ама се разлепиха и ги махнах
Ето така беше предиhttp://tuning.bg/forum/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gall ery&id=1680[img][/img]Това са стари снимки от зимата и вече някои работи са променени по него
уф, стига сте говорили глупости.. всеки си прави колата както си иска! едно го кефи един и дразни друг. и мен сега са ме емнали че съм голфаджия, щото си лепнах еди лепенки на абарт, но според мен седят много добре на колата! жалкото е че въпросите от типа "колко коня е?" или "колко праиш на първа?" зачестяват все повече по кръстовищата, но това са рисковете!айде успехи и поствайте по често фотоси!
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар