Аве beer, какви са тия промени в подписа и аватара? Ако има промени в гаража ти, казвай да се подготвям за черпене на следващата среща
Тука важи малко поговорката за рибата и тигана ама неможах да се здържа .По важното е че работата е в ход и е въпрос на време да се осъществи.По мой сметки ако успея да намеря читава кола до тогава на по по следващата среша съм с нея ( дай Боже).Тряба да ти кажа че ти като си търсил Купето незнам дали си се побъркал ама аз вече само GTта са ми пред очите.Обаче все още се държа и нищо ми няма,нищо ми няма,нищо ми няма,нищо ми няма,нищо ми няма,нищо ми няма,нищо ми няма,нищо ми няма,нищо ми няма.
колега ГТ-то е много красиво! с предишните ми постове не съм целял да те обидя... просто пише, че живееш във В. Търново, а пунтакиса е нейде из британия п.п. ще помоля, когато имаш възможност да го щракнеш таблото по фронтално, защото е направено с яка идея... а пък аз сега съм в процес на събиране на идеи :D
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
[quote="toko"]Така е, колега, пунтака наистина е в Англия понеже и аз съм тук от няколко години. Иначе си живея във Велико Търново и живот и здраве ще се видим и в България това лято на някоя среща. Сега на въпроса - пускам ти две снимки, ако те интересува нещо по-конкретно само кажи и ще снимам още
Коментар