Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Freemont

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Freemont

Докато се разкарвах по улиците на Опатиа прибирайки се от плажа към колата вижте какво ми првлече вниманието и същевременно мнооого ме накефи много яка визия поне за мен са му докарали италиянците де да имах кинти да го купа страхотен е джипа .
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

http://www.youtube.com/watch?v=_WbXR...atedмисля че ще е добро попълнение към фамилията
    Ето ме вече с Фиат

Коментар

Не е лош, ама е далече от джип, според мен. По-скоро е високо комби като Audi Allroad, Subaru Forester или тая високата Шкода Октавия дето е 4х4. Има доста американски вид, което на мен ми харесва.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Прилича ми на напомпано Стило отзад! Поне да бяха сложили 2 ауспуха за по-така, че с тая тънка тръбичка...!И на клиповете като гледам как се поклаща - май няма да е най-комфортната кола!
        Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Брат-близнак на Додж.
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Forsaken написа:
            Прилича ми на напомпано Стило отзад! Поне да бяха сложили 2 ауспуха за по-така, че с тая тънка тръбичка...!И на клиповете като гледам как се поклаща - май няма да е най-комфортната кола!
            Съгласен съм с теб колега да беха сложили поне два яки ауспуха отзад за по агресивен вид
            Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
            Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

http://www.automedia.bg/news/article_12700.html
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Working...
              X