Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв браузър ползвате? Толкова ви е и акъла...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв браузър ползвате? Толкова ви е и акъла...

Интересно изследване са провели:http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...oeficienta_na/

Казвах аз, че Мозила рууулз...
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Малко е постно това проучване.Мисля, че браузъра няма нищо общо с това кой колко акъл има.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Аз явно съм бая умен, щото видиш ли съм с Мозила + Опера .

Коментар

цитат написа:
          Проучване на учени от канадската компания AptiQuant, направено в рамките на 4 седмици сред повече от 100 хил. души в САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия, сочи, че ...
          :D Кой е поръчал проучването, в толкова много страни, и колко е платил за мащабната операция? ... Каква е социалната полза (целта е ясна-манипулация на човешкото его) от "социологическото" проучване?...И в други теми съм писал, че харесвам реклами, показващи предимствата и по-добрите качества на продукта, а не тези които те правят на глупак, ако ползваш "обикновените" неща, и то без да ти казват кое му е извънземното на тяхното - обаче вече няма да си прост. :D Все едно производителят на червени ябълки да обяви хората, ядящи жълти ябълки, за нискоинтелигентни, след "проучване на учени". Бая "нагласЬОВ" ми звучи цялата тази работа... Аз съм с "браузър за Ентелегентни", обаче имам "браузър и за прости"...но, без реклами в ефир. Ред. Липсва ми анкетата в началото на темата.

Коментар

Еш... http://www.kaldata.com/63369/%D0%98%...%B0%D1%82.html
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
            X