ммддааа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И аз да си кача моето дзверче!
Collapse
X
-
Roko написа:Колега, този подлакътник колко парички е и имали в сив цвят?А и как се захваща, не пречили на седалките?Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
coolboby написа:Колега rustson, чистачките на колата ти ли си ги купувал..или си беше колата с тях? Много искам такива..На новите коли ги слагат..както на Гранде Пунто Линеа и тн...Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
Би ли ми казал добре ли върви в смисъл ускорението как е? Щото онзи ден се качих на една прехвалена астра 1.7 ТДИ, много я хвалеха, много вървяла и като се качих аз ....... малеееее куц кон. Щях да се пребия! Не ще да се отлепи на едно кръстовище, дорде не се усети турбото(то не че като включи беше нещо страшно). Щото съм си ги харесал jtd бравото и се колебая сега.Bravo HGT 2001
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:Би ли ми казал добре ли върви в смисъл ускорението как е? Щото онзи ден се качих на една прехвалена астра 1.7 ТДИ, много я хвалеха, много вървяла и като се качих аз ....... малеееее куц кон. Щях да се пребия! Не ще да се отлепи на едно кръстовище, дорде не се усети турбото(то не че като включи беше нещо страшно). Щото съм си ги харесал jtd бравото и се колебая сега.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
rustson написа:v_a_c_h_o_o написа:Би ли ми казал добре ли върви в смисъл ускорението как е? Щото онзи ден се качих на една прехвалена астра 1.7 ТДИ, много я хвалеха, много вървяла и като се качих аз ....... малеееее куц кон. Щях да се пребия! Не ще да се отлепи на едно кръстовище, дорде не се усети турбото(то не че като включи беше нещо страшно). Щото съм си ги харесал jtd бравото и се колебая сега.Bravo HGT 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар