Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И аз да си кача моето дзверче!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ммддааа
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Колега, този подлакътник колко парички е и имали в сив цвят?А и как се захваща, не пречили на седалките?
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Mercedes E200 coupe

Коментар

Roko написа:
          Колега, този подлакътник колко парички е и имали в сив цвят?А и как се захваща, не пречили на седалките?
          35 лв беше от автомания! Не пречи на нищо идеално пасва и е адски удобно нещо! Не мога да си представя живота без него

Коментар

Roko написа:
            Аз моя го бях взел от МЕТРО за 18 лв-сив на цвят с поставки за 3 чаши
            ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна

Коментар

ivanvanko написа:
              Roko написа:
              Аз моя го бях взел от МЕТРО за 18 лв-сив на цвят с поставки за 3 чаши
              А снимки имаш ли или нещо от нета?
              Space Star 1.9 DID

Коментар

Колега rustson, чистачките на колата ти ли си ги купувал..или си беше колата с тях? Много искам такива..На новите коли ги слагат..както на Гранде Пунто Линеа и тн...

Коментар

coolboby написа:
                  Колега rustson, чистачките на колата ти ли си ги купувал..или си беше колата с тях? Много искам такива..На новите коли ги слагат..както на Гранде Пунто Линеа и тн...
                  Така си беше ... и не знам от къде да си взема нови гумички защото само те се сменят!

Коментар

Би ли ми казал добре ли върви в смисъл ускорението как е? Щото онзи ден се качих на една прехвалена астра 1.7 ТДИ, много я хвалеха, много вървяла и като се качих аз ....... малеееее куц кон. Щях да се пребия! Не ще да се отлепи на едно кръстовище, дорде не се усети турбото(то не че като включи беше нещо страшно). Щото съм си ги харесал jtd бравото и се колебая сега.
                    Bravo HGT 2001

Коментар

v_a_c_h_o_o написа:
                      Би ли ми казал добре ли върви в смисъл ускорението как е? Щото онзи ден се качих на една прехвалена астра 1.7 ТДИ, много я хвалеха, много вървяла и като се качих аз ....... малеееее куц кон. Щях да се пребия! Не ще да се отлепи на едно кръстовище, дорде не се усети турбото(то не че като включи беше нещо страшно). Щото съм си ги харесал jtd бравото и се колебая сега.
                      Ами то сега малко ще стане мойто магаре най-бързо, ама според мен си дърпа прилично, върши ми повече от идеална работа. При екстремни изпреварвания има достатъчно вътък да ме изкара!Да каже колегата doofiat вчера 3-ма прилично закръглени типа и една фина дама + багажник пълен до горе с паржоли, в колата как набираше! Аз повече от нея не мога да искам, доволен съм!

Коментар

rustson написа:
                        v_a_c_h_o_o написа:
                        Ами то сега малко ще стане мойто магаре най-бързо, ама според мен си дърпа прилично, върши ми повече от идеална работа. При екстремни изпреварвания има достатъчно вътък да ме изкара!Да каже колегата doofiat вчера 3-ма прилично закръглени типа и една фина дама + багажник пълен до горе с паржоли, в колата как набираше! Аз повече от нея не мога да искам, доволен съм!
                        Абе и аз тъй си и мислех де, ама все пак да попитам :D Иначе няма и място за сравнение м/у този мотор и печката на астрата.
                        Bravo HGT 2001

Коментар

Working...
                        X