Тъмни джанти на жълтото винаги са ме кефили повече. Догодина живот и здраве други джанти ако има финанси, че тези ми омръзнаха вече, пък и е време за 18’’
Купенцето пълни душата Предните седалки някакви спортни ли са или са някакъв спешъл едишън за фиат купе ??17-ките както са тъмни ще паснат перфектно на пунтото , ако искаш може някой ден като затопли и имаш време за губене да разменим джантите и да направим по една фотосесия
... страхотно !!! Много красиви снимки.п.п. за това ли хората си купуват жълти бегачки ...
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Купенцето пълни душата Предните седалки някакви спортни ли са или са някакъв спешъл едишън за фиат купе ??17-ките както са тъмни ще паснат перфектно на пунтото , ако искаш може някой ден като затопли и имаш време за губене да разменим джантите и да направим по една фотосесия
Седалките са от Lancia Delta HPE, принципно Limited Edition и Plus версиите на Coupe са със същото RECARO, само че напълно кожени. Няма проблем за джантите, ако можеш да ги събереш на Punto-то.
Седалките са от Lancia Delta HPE, принципно Limited Edition и Plus версиите на Coupe са със същото RECARO, само че напълно кожени. Няма проблем за джантите, ако можеш да ги събереш на Punto-то.
Така ще лепнат, че няма да ми се иска да ги свалям след това Мойте са 17", 7J, ЕТ45 с гуми 205/40, така че оригиналните от стилото ще станат без проблем
Браво, браво колата е един път, ъпдейт инфо за насаждането на мотор, кога ще има ? Аз нещо се затопли и новата решетка ми пристигна, та не можах да се сдържа и сложих 18-ките Така че казвай кога ще е готова пчеличката за съвместни фотосесии, мен малко ми остана по екстериора
Прикачени файлове
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар