Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mercedes CLS 55 AMG IWC Ingenieur
Collapse
X
-
...Изящен, великолепен, страшен, бърз, красив, луксозен... аве въобще - Мерцедес! А колкото до това че е отредена бройка на вносителя за България - хич не се чуди!Даймлер-Крайслер от край време имат симпатии и доказват, че знаят за България... имат дори тесни връзки с Техническия Университет...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
наистина е великолепенедин приятел, който е най-големият фен на Мерцедес в страната , като седнал и го запалил щял да получи удар :Dсъщото ще ми се случи и на мен, но с този автомобил:само като вземеш ключа в ръце и те побиват тръпки (забележете формата му):D най-добрият модел за мен - компактен, красив и адски бърз
Коментар
-
Re: s
$ abarth $ написа:от около 2 месеца има черно амг по улиците :D ,на това какво му е по специалното?
Коментар
-
Re: s
sev написа:$ abarth $ написа:от около 2 месеца има черно амг по улиците :D ,на това какво му е по специалното?селото се оказа точно в града
Коментар
-
Може малко да ви скандализирам с мнението си, но това е най-грозният като дизайн мерцедес от дълги години насам, а не бих се притеснил да кажа и за всички времена. Прилича на бункер. Ако случайно някой реши да ми го подари, още същия ден ще го обявя за продажба. Е, това си е мойто мнение, все пак. :DShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:Може малко да ви скандализирам с мнението си, но това е най-грозният като дизайн мерцедес от дълги години насам, а не бих се притеснил да кажа и за всички времена. Прилича на бункер. Ако случайно някой реши да ми го подари, още същия ден ще го обявя за продажба. Е, това си е мойто мнение, все пак. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ivjordan написа:Може малко да ви скандализирам с мнението си, но това е най-грозният като дизайн мерцедес от дълги години насам, а не бих се притеснил да кажа и за всички времена. Прилича на бункер. Ако случайно някой реши да ми го подари, още същия ден ще го обявя за продажба. Е, това си е мойто мнение, все пак. :D
Коментар
-
ivjordan написа:Може малко да ви скандализирам с мнението си, но това е най-грозният като дизайн мерцедес от дълги години насам, а не бих се притеснил да кажа и за всички времена. Прилича на бункер. Ако случайно някой реши да ми го подари, още същия ден ще го обявя за продажба. Е, това си е мойто мнение, все пак. :DFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
...ве не мога да разбера от де таз омраза към Мерцедесите!!! Недоумявам просто... Човека пуснал тук тема със снимки - явно му харесва марката... на мен също ми харесва......ама вие веднага - грозна, та не знам си каква си... Мен например Ланчите не ме кефят особено много... но пак - имам уважение към марката и към автомобилите. И Голф-овете (например) също не ми харесват... Сега да седна да говоря както вие говорите ли? Или както говорят другите хора за италианските автомобили (всички знаем какво се говори)? Това би показало единствено колко съм глупав и как нищо не разбирам!...И да знаете, че не винаги "Което е мое е най-хубаво"... <-- кой както иска да го разбира Поздрави!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:...ве не мога да разбера от де таз омраза към Мерцедесите!!! Недоумявам просто... Човека пуснал тук тема със снимки - явно му харесва марката... на мен също ми харесва......ама вие веднага - грозна, та не знам си каква си... Мен например Ланчите не ме кефят особено много... но пак - имам уважение към марката и към автомобилите. И Голф-овете (например) също не ми харесват... Сега да седна да говоря както вие говорите ли? Или както говорят другите хора за италианските автомобили (всички знаем какво се говори)? Това би показало единствено колко съм глупав и как нищо не разбирам!...И да знаете, че не винаги "Което е мое е най-хубаво"... <-- кой както иска да го разбира Поздрави!
Коментар
-
Fire 999 написа:ivjordan написа:Може малко да ви скандализирам с мнението си, но това е най-грозният като дизайн мерцедес от дълги години насам, а не бих се притеснил да кажа и за всички времена. Прилича на бункер. Ако случайно някой реши да ми го подари, още същия ден ще го обявя за продажба. Е, това си е мойто мнение, все пак. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар