Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как паркираме в България?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как паркираме в България?

Здравейте колеги,Искам да ви представя една моя лична инициатива, а именно сайътът http://parkiram.com .Създаден е с цел да демонстрира проблема с хаотичното паркиране в България, като предоставя възможност за безплатна регистрация и качване на снимки с баш майсторите в този спорт.В почти всеки автомобилен форум съществува тема със снимки на неправилно паркирали автомобили, т.е. този проблем е дразнещ за редица хора. Именно затова реших да създам централизирано място, където да бъдат качвани подобни снимки.Всички, които имат подобни фотоси са добре дошли да се регистрират и да ги качат.Благодаря, че ми беше позволено да пусна тази тема.
    Lancia Y, 1.2, 60

Уффф, настъпи ме по мазола! Имам един комшия от 22 г. никой неможе да го научи да паркира, винаги заема поне за 2 коли място, понякога дори за 3, и навира колите си до сами входа, добре че съм си слабичък, та мога да си вляза във входа, ама дето казва народа " То да е х.й да му го набиеш, ами то акъл, с фуния неможеш да му го налееш". И така 22 г. ще станат май месец.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ами нека го видим.
      Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

Вчера на еднопосочна улица, където по ЗДвП е разрешено паркирането в дясното платно, една дама паркира в лявото, въпреки че от дясно имаше място да паркират 2 тира. С други думи на улицата нямаше паркирани други автомобили освен нейният.
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Най-гадното е да седиш и да гледаш как супер некадърна жена докато паркира назад не гледа, а дава газ докато не удари спрелия зад нея, и нищо да не можеш да направиш. Това ми се случи на мен, слава богу не на моята кола.
          1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Ето така се паркира! Южния парк, ул. "Сребърна" и "Луи Айер" (където реката влиза в парка). Паркиращите са си изкъртили едната боларда за да могат да си влизат и паркират спокойно в нашия парк.
            ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
            ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
            ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

sclera_bg според хората с коли на изплащане и авто-каско като тези обекти на снимката им е през к*ра каде паркират... но това показва колко прост може да е Българския народ...
              FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Много добре с тоя сайт можете да разберете къде са "най-големите шофьори" :D:D:D за сега като гледам София естествено с с*лския си чар води :D следвана от Пловдив и Добрич за жалост перничани още го няма

Коментар

Имам няколко които мога да кача, винаги съм се чудил за какво ги снимам като няма къде да ги покажа, но ето че си се сетил за такъв сайт колега, адмирации
                  1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Едно предложение от мен.
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 11'97
                    1.4 12V A/C

Коментар

rudiem написа:
                      Едно предложение от мен.
                      Ъм чи де да спре ?! Кат на платното паркинга е платен бря

Коментар

То така, ама дали се е замислял, че може да получи саксия в джама.
                        Fiat Bravo 11'97
                        1.4 12V A/C

Коментар

rudiem написа:
                          То така, ама дали се е замислял, че може да получи саксия в джама.
                          Обмислил го е ! Кат гледам има снежец, димек бабите са си прибрали цветята от джамуити

Коментар

Паркинг Кауфланд Добрич - системно заемащ инвалидните места джип. Отново същото място. Как да заемеш три инвалидни места с две коли... Нищо че паркинга е полупразен...Уличката между Читалището и Пощата. Тук проблема не е "Как паркираме", а "Как да не можем да паркираме". Тази дупка зее от миналата година..."Паркинга" пред НОИ. Единственото инвалидно място винаги е заето, в повечето случаи от лъскави и скъпи возила...
                            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Това е нищо. При нас една от централните улици с ДВУПОСОЧНО движение и от двете страни е синя зона и по средата остава място само малка кола като Пунто например да мине и става...
                              Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                              Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Working...
                              X