Здравейте колеги,Искам да ви представя една моя лична инициатива, а именно сайътът http://parkiram.com .Създаден е с цел да демонстрира проблема с хаотичното паркиране в България, като предоставя възможност за безплатна регистрация и качване на снимки с баш майсторите в този спорт.В почти всеки автомобилен форум съществува тема със снимки на неправилно паркирали автомобили, т.е. този проблем е дразнещ за редица хора. Именно затова реших да създам централизирано място, където да бъдат качвани подобни снимки.Всички, които имат подобни фотоси са добре дошли да се регистрират и да ги качат.Благодаря, че ми беше позволено да пусна тази тема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как паркираме в България?
Collapse
X
-
Уффф, настъпи ме по мазола! Имам един комшия от 22 г. никой неможе да го научи да паркира, винаги заема поне за 2 коли място, понякога дори за 3, и навира колите си до сами входа, добре че съм си слабичък, та мога да си вляза във входа, ама дето казва народа " То да е х.й да му го набиеш, ами то акъл, с фуния неможеш да му го налееш". И така 22 г. ще станат май месец.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
Ето така се паркира! Южния парк, ул. "Сребърна" и "Луи Айер" (където реката влиза в парка). Паркиращите са си изкъртили едната боларда за да могат да си влизат и паркират спокойно в нашия парк.::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
sclera_bg според хората с коли на изплащане и авто-каско като тези обекти на снимката им е през к*ра каде паркират... но това показва колко прост може да е Българския народ...FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
Паркинг Кауфланд Добрич - системно заемащ инвалидните места джип. Отново същото място. Как да заемеш три инвалидни места с две коли... Нищо че паркинга е полупразен...Уличката между Читалището и Пощата. Тук проблема не е "Как паркираме", а "Как да не можем да паркираме". Тази дупка зее от миналата година..."Паркинга" пред НОИ. Единственото инвалидно място винаги е заето, в повечето случаи от лъскави и скъпи возила...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар