Направо останах като гръмнат. Произвеждат се китайски двигатели 182B6.000 1.6 16V.http://www.gasgoo.com/auto-products/...955.htmlМай са с пластмасови колектори, ако не са от бамбук или от картон.На всичко отгоре върху колектора пише FIAT.Idle speed 770-870rpm - малко ниски ми се струват оборотите на празен ход.Обаче няма цена, предлагат контакт с доставчика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Китайски двигатели за Фиат 1.6 - 16V
Collapse
X
-
banski starec написа:Колеги по тоя въпрос има ли някакъв начин по ВИН кода да се разбере къде е произведена колата.Прощавайте ако вече е писано по въпроса
Коментар
-
Иммортал благодаря за инфото . Всъщност едвали има значение, но ми беше любопитно пък мисля че и за повечето потребители би било полезно да знаят къде са им произведени Фиатките! А и друго,едно време беше модерно по Авто салоните на повечето коли да пише гар. произход, което може би все пак определя някаква граница между майката и другите заводи!
Коментар
-
Аз за сега не съм открил линк. Предполагам че ги продават само на китайския пазар. Цена по принцип можеш да получиш от дистрибутор.На първия пост има линк на производителя обаче сигурно ще ти даде цена на 1000 бройки например. На сайта от линка вдясно има едно плаващо прозорче в което можеш да напишеш въпрос към производителя. Ако питаш за цена може и да ти отговори.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар