Наскоро се запалих да снимам макети на колички. Ето първият ми опит.линк за сваляне във висока резолюциялинк за сваляне във висока резолюциялинк за сваляне във висока резолюцияБъдете снизходителни. Снимани в много лоши условия, вечер, с лошо допълнително осветление непочистени и много шум. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Макети на колички - wallpapers.
Collapse
X
-
Хах супер са станали колега, само 3-тата шуми повечко, но се е получил готин фокуса в/у черната. Само да питам и тук , мисля бях питал и в една друга тема, но нямаше отговори, случайно ако знаете макетни колички "brava" да ме насочите, тези в e-bay съм ги гледал там има 1-2 модела но с много лошо качество, пък ако ще и да е по-скъпичка важното е да са добри копия.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
-
Здравейте...И аз имам една колекцийка от макети на коли...Не са само италиански ,но са доста добри изпълнения...Металните са на Burago ,с изключение на малкото F50 ,което няма марка... Ето и колите ,които притежавам...(щеше ми се да не са макети... )Dodge Viper Cabrio 1:42Lamborghini Countach 1:42Ferrari 550 Maranello 1:42Ferrari F40 1:38 От Shell Серията с ревящи двигателиFerrari F430 Scuderia 1:38 От Shell Серията със завиващи предни колелаFerrari F2000 1:38 От същата серия на ShellFerrari F50 с твърд покрив ,мащабът не се знаеPorsche 911 Carrera Race Car 1:24Peugeot 405 Turbo 16 RallyDacar 1:24И моята гордост... Ferrari F50 1:18Не съм ги снимал ,като за Wallpaper-и ,но надавам се да ми проститеFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Не съм върл фен , но един познат определено е ето няколко снимки от негово "имане" До колкото знам ги колекционира от 5-6ти клас и последно време го е хванала кризата , преди си купуваше всеки месец по една сега май е зачестил на 3 но това което има е уникално ,има снимки на всяка от количките но са доста и е голяма играчка да се качват . Ако някой изяви по голям интерес мога да кача ,или пък за определен модел Поздрави
Коментар
-
Макет на браво съм виждал в пикадилитата и от сумати време се ровя де що в детски щанд вляза ама уви! Когато карах пунто казвах "а браво, пунто нямали" а сега.. П.С. Колегата който снима сложи го на перваза на терасата особенно ако имаш улица наблизо и го снимай на макро изглежда все едно е на улицатаFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар