Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за това фолио добре ли стои

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: и аз също

enforcer написа:
    Днес си махнах фолиото и извърших същата процедура като теб наистина стана добре ама какво съвпадение нали и аз точно с черен мат го пръснах.първо пробвах със сприй за брони но много лъскаво стана така че го изшкурках на вода и отгоре черен мат наистина стана оригинално.Край на най шибания козметичен проблем по купето.
    Точно този ефект търсих, да изглежда като от завода. Доволен съм!

Коментар

Искам да ви попитам

Искам да ви попитам с какво махнахте старата боя и дали ще може да се махнат драскатини, имам такива по таблото и пепелника, все едно се е разтопило и някои го е драскал как може да се махне?
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Re: Искам да ви попитам

soulkeeper написа:
        Искам да ви попитам с какво махнахте старата боя и дали ще може да се махнат драскатини, имам такива по таблото и пепелника, все едно се е разтопило и някои го е драскал как може да се махне?
        Както е написано по-горе-
        emopeev написа:
        И двата варианта са супер.Аз моето от гадната боя го изчистих с пароструийка на 60 градуса вода и се изчисти идеално.Трудното беше да се разглоби всичко, а и кожата на ръчната е занитена към основата.
        Иначе си чупиш ръцете със шкурка(по-груба-пр.600 после по-голям номер) докато падне боята или само да се матира. Ако обаче драскотините са дълбоки трябва да свалиш цялата боя или да ги пълниш преди да боядисаш пак.

Коментар

Добра идея и хубаво изглежда и аз ще се замисля да сложа
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Направих снимки преди/сега, вижда се добре ефекта! Преди

Коментар

Сега

Коментар

me_to_u написа:
                Направих снимки преди/сега, вижда се добре ефекта!
                Бря, бря! Джам пра’иш! Бравос!
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Re: Искам да ви попитам

me_to_u написа:
                  soulkeeper написа:
                  Както е написано по-горе-
                  emopeev написа:
                  И двата варианта са супер.Аз моето от гадната боя го изчистих с пароструийка на 60 градуса вода и се изчисти идеално.Трудното беше да се разглоби всичко, а и кожата на ръчната е занитена към основата.
                  Иначе си чупиш ръцете със шкурка(по-груба-пр.600 после по-голям номер) докато падне боята или само да се матира. Ако обаче драскотините са дълбоки трябва да свалиш цялата боя или да ги пълниш преди да боядисаш пак.
                  Мерси колега ще се постарая .
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Станало е много готино !!! БРАВО!
                    Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Мойте дръжки на вратите са така ;( на БравокаТва като гуменото покритие как се маха?И със спрейове ли ги пръскахте?След спрея с лак пръскахте ли?Не се ли лющи боята?

Коментар

Браво колега много добре си го измислил става готино а може и да го боядисаш в цвета на автомобила.

Коментар

Working...
                        X