Специални желания нямам, само ако може малко да ми затъмниш стъклата(задните и задното), че скоро искам да го направя....Да видим как ще ти се развихри въображението
Специални желания нямам, само ако може малко да ми затъмниш стъклата(задните и задното), че скоро искам да го направя....Да видим как ще ти се развихри въображението
geshabeli, ами имам няколко стотин МБ снимки с коли, като част от тях са тунинговани Ами ... сега ще се позанимавам и ще я пусна Ще направя и една, с която са със сребрист оттенък
Ами затъмняването става като на grishav, затова реших да ги направя по друг начин ... ето как можеш да си позволиш да направиш колата без много средства ... ще я тунинговам и с брони итн но ще се радвам ако ми дадеш снимка Front-Side (демек отпред-отстрани по диагонал...) за да е по-интересно
Много хубава тема, аз точно с това се занимавам Ако някой иска да се пробвам върху колата му - нека пише
И на мен ми се намира спрей,но се чудя дали да ги пръсна стоповете,та ако можеш ги пръсни да видя как биха стояли.Да не са чисто черни,а по-светли ако може.Мерси
Коментар