Е тва със сигурност е тунинг , стил " братята роми". :D
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Колко зле трябва да е човек за да си причини това на колата ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Обърнете внимание на екстрата- мигачи в страничните огледала Изпълнението е умопомрачаващо грозно Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 А разширителният съд за антифриза е като че ли пълен с рядка жълта кал - гледана кола/ама от далече/
Тази марея е "ромска" да не кажа циганска,засичал съм един път в Пазарджик излизаше от махалата ама още не беше толкова "украсена" ,сега гледам са я тунинговали изцяло!!!
Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Смейте се,но тази марея е с управление на радиото от волана !!!!!!!!!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Малко се позачудих,защото гледам,че е с оригиналния си касетофон,пък това дистанционно.....аз ли не мога да видя какво управлява или е просто супер шукарийка?
Малко се позачудих,защото гледам,че е с оригиналния си касетофон,пък това дистанционно.....аз ли не мога да видя какво управлява или е просто супер шукарийка?
Така, като се загледам май върху капачето на касетата има FM трансмитер
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар