http://vbox7.com/play:cb1ce581не знам с този какво се е случило после, а някои застрахователи доста са поревали язък за колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ferrari California в България vs. голф 3 и Булдозер
Collapse
X
-
-
-
... не ми се мисли какво щеше да му се случи на тоя пич дето кара ферарито... ако бях на мястото на тоя с голфа ..... ама чесно казано щех да се искефа повече ако кофата на багера беше вдигната и тоя мизерник се беше накопал под нея и му се беше откъснала главата Yellow_Flash_Colorz_PDT_29AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:... не ми се мисли какво щеше да му се случи на тоя пич дето кара ферарито... ако бях на мястото на тоя с голфа ..... ама чесно казано щех да се искефа повече ако кофата на багера беше вдигната и тоя мизерник се беше накопал под нея и му се беше откъснала главата Yellow_Flash_Colorz_PDT_29The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Няма да е първият и последният които иска да се движи бързо, но не му се отдава. За такива като него са измислени всичките екстри които се опитват да накарат автомобила да се подчинява на водача и да бъде в много голям процент управляем от некадърници. Но явно всичко е било на OFF и крайният резултат е ясен. Затова трябва винаги да има опцията на авто. вклю. при нещо екстремно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар